Başkan Demirtaş Çalışmaları Yerinde İnceledi

Zonguldakın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş bir çok noktada devam eden çocuk parkı, parke, çevre düzenlemesi gibi çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Demirtaş Çalışmaları Yerinde İnceledi
  • 15 Ağustos 2018, Çarşamba 17:10
Zonguldakın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş bir çok noktada devam eden çocuk parkı, parke, çevre düzenlemesi gibi çalışmaları yerinde inceledi.
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş beldede bir çok noktada devam eden çalışmaları inceleyerek vatandaşlarla sohbet etti. Demirtaş, Gülüç Merkez Mahallesinde ki Erdem Yuva Evleri, Bekyeri Mahallesi Atalay Siteleri, Örencik Mahallesi Esentepe sokak ve belde mezarlığında devam eden çocuk parkı, parke, istinat duvarı, çevre düzenleme, bakım ve onarım gibi çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi. Gülüç Beldesinde eksik olan hizmetleri yerine getirmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Demirtaş “Bizim önceliğimiz Gülüç halkının mutluluğu. Bu nedenle hangi noktada eksiğimiz varsa vatandaşlarımızdan da gelen talepler doğrultusunda o eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz. ‘Daha yaşanabilir bir Gülüç hedefimiz doğrultusunda güzel çalışmalara imza attık. Elbette yaklaşık 10 bin kişinin yaşadığı beldemizde eksikler hiçbir zaman bitmeyecektir. Biz bu eksikleri önem ve aciliyet sırasına göre bir bir yapıyoruz. Yaptığımız hizmetler karşılığında halkımızın bize tebessüm etmesi bir ‘Allah razı olsun demesi bize yetiyor. Ben çalışmalarda emeği geçen belediye meclis üyelermize, muhtarlarımıza ve tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Demirtaş yaz aylarında havaların iyi olmasını değerlendirip çalışmalara hız verdiklerini vurguladı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık