Başkan Demircan, Beyoğlunda Yaşayan Vatandaşları Köylerinde Ziyaret Etti

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlunda ikamet eden vatandaşların köylerine gidip, evlerinde ziyarette bulundu. Davul ve zurnayla karşılanan Başkan Demircana, yöresel yemekler ikram edildi.

Başkan Demircan, Beyoğlunda Yaşayan Vatandaşları Köylerinde Ziyaret Etti
  • 03 Eylül 2018, Pazartesi 9:11
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlunda ikamet eden vatandaşların köylerine gidip, evlerinde ziyarette bulundu. Davul ve zurnayla karşılanan Başkan Demircana, yöresel yemekler ikram edildi.
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Beyoğlunda ikamet eden ve yaz aylarında köylerine giden vatandaşları ziyaret etti. Giresunun Çamoluk İlçesi, Alucra, Şebinkarahisar ilçesini; Çakılkaya, Arda, Karabörk, Aktepe, Suyurdu, Topçam ve Çamlıyayla köylerini ziyaret etti, vatandaşların evlerinde misafir oldu. Demircan köylerde vatandaşlarla sohbet etti ve köy lezzetlerini tattı. Çamlıyayla ziyaretinde yaylada vatandaşlarla buluşan Demircan, vatandaşlarla birlikte ateşin başında oturup sohbet etti. Çamoluk Belediye Başkanı Musa Varıcı ve Beyoğlu AK Parti İlçe Başkanı Harun Muş da ziyarete eşlik etti.

Başkan Demircanı davul zurnayla karşıladılar
Daha sonrasında Şebinkarahisara giriş yapan Demircanı davul ve zurnayla karşıladılar. Köy kıraathanesine geçen Demircan, vatandaşlarla sohbet ettikten sonra onlarla birlikte horona eşlik etti.
“Köylerine gittiğinizde evlerinde sizi ağırlamış kadar mutlu oluyorlar”Beyoğlulu hemşehrilerini ziyarette bulunan ve geziden bahseden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “İstanbul Türkiyenin özeti. İstanbulun özeti de Beyoğlu. Her yıl mutlaka vatandaşlarımızın yaşadığı vilayetlerden köylerine kadar gidip Sıla-i Rahim yapıyoruz. Onları orada ziyaret ediyoruz. Bu atmosfer onları çok mutlu ediyor. Bu sene ayın sonunda Rizeden başladık ve Giresuna geldik. Giresunda önce Çamoluka geldik, şimdi Alucradayız. Şebinkarahisara geçeceğiz. Yarın yine Giresunun merkezinden Ordu üzerinden İstanbulumuza geri döneceğiz. Çok güzel bir ilgi alaka oluyor. Çünkü insanlar muhabbeti, misafiri evde ağırladıklarında hissediyorlar, ama köylerine gittiğinizde evlerinde sizi ağırlamış kadar mutlu oluyorlar” diye konuştu.
Beyoğlu Belediye Başkanı Demircanın ziyaretlerinden memnun olduğunu dile getiren Hacı Cıvız, “Biz zaten Beyoğluluyuz. İstanbulda da Beyoğlunda oturuyoruz. Bizi,köyümüze gelmesiyle onurlandırdı. Köyümüze devamlı gelmesini bekliyoruz. Geldiği için de tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Başkanımızın köyümüze ziyaretlerinden dolayı da gururluyuz. Her zaman bekliyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık