Başkan Çolakbayrakdar Camikebir Mahallesini Ziyaret Etti

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile birlikte Erkilet Camikebir Mahallesini ziyaret etti.

Başkan Çolakbayrakdar Camikebir Mahallesini Ziyaret Etti
  • 26 Ekim 2018, Cuma 12:11
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile birlikte Erkilet Camikebir Mahallesini ziyaret etti.
Erkilet Camikebir Mahallesinde genç yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Çolakbayrakdar ve AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, mahallede bulunan iş yerlerini ziyaret ederek esnafların hal hatırını sorup onlarla sohbet ettiler. Vatandaşların taleplerini, sıkıntılarını dinleyen Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların sorunlarını bire bir çözmeye çalıştıklarının altını çizerek, “Her fırsatta farklı mahallelerimizi ziyaret ederek, vatandaşlarımızın taleplerini dinlemeye ve sıkıntılarını en kısa sürede gidermeye özen gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe bizler de mutlu oluyoruz ve hizmetlerimizi daha büyük bir şevkle yapıyoruz. İşimizi yaparken yüreğimizi, sevgimizi ve inancımızı ortaya koyuyoruz. Çalışmalarımızı en iyi şekilde ve en ince detayına kadar düşünerek yapıyor, Kocasinanımızın değerine değer katıyoruz” ifadelerini kullandı.
Esnaf ve vatandaşlar ise Kocasinan Belediyesinin yaptığı çalışmalardan memnun kaldıklarını söyleyerek Başkan Çolakbayrakdara teşekkürlerini ilettiler. Sohbetlerin ardından Başkan Çolakbayrakdar, esnaf ve vatandaşlara bol ve bereketli kazançlar diledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık