Başkan Çınar, Chp Genel Başkan Yardımcısı Ağbabayı Ağırladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbabayı makamında ağırladı. Görüşmede, Yeşilyurt İlçesinde devam eden yatırımlar ve projeler ele alındı.

Başkan Çınar, Chp Genel Başkan Yardımcısı Ağbabayı Ağırladı
  • 27 Ağustos 2018, Pazartesi 18:06
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbabayı makamında ağırladı. Görüşmede, Yeşilyurt İlçesinde devam eden yatırımlar ve projeler ele alındı.
Yeşilyurtun geleceği için yapılan tüm çalışmalarda istişareye önem verdiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt, Malatyanın en hızlı gelişen ilçelerinin başında gelmektedir, nüfus yoğunluğumuzun artmasıyla birlikte bizlerde bu büyümeyi sağlıklı ve planlı bir şekilde hayata geçiriyoruz. Yeni gelişim alanları, sanayi alanları ve diğer gelişim gösteren bölgeleri içerisinde barındıran Yeşilyurt, Malatyanın batıya açılan penceresidir. Yeşilyurtta yaşayan her bir vatandaşımızın mutlu ve huzurlu olması bizim önceliğimizdir. ‘Mutlu İnsanların Şehri Yeşilyurta yaptığımız her hizmet, yatırım ve projede mutluluk kavramını ön plana koyuyoruz. Yeşilyurtu toplumun tüm kesimleriyle istişare halinde, görüş alış verişleri şeklinde büyütmeye devam ediyoruz. Yeşilyurtun var olan güçlü potansiyelini daha kıymetli hale getirmek, gelecek nesillere modern ve yaşam düzeyi yüksek bir ilçe bırakmak adına 7/24 esasıyla çalışıyoruz. Bizim tek amacımız; ülkemize, bölgemize, kentimize ve ilçemize en güzel hizmetlerde bulunmaktır. Gerek siyasi partiler olsun gerekse kanaat önderleri, kamu, kurum ve kuruluşlarımız, muhtarlarımız ve hemşerilerimizin düşüncelerini dikkate alıyoruz, istişareye açık bir hizmet anlayışına sahibiz. Kentimizin ve ilçemizin kalkınması, gelişmişlik düzeyini daha iyi noktaya ulaştırmak adına bu tür görüşmelerden önemli sonuçlar çıkarıyoruz. Yaptığımız hizmetlerin daha iyi olması içinde fikir alış verişleri ile karşılıklı görüşmelerimize önem veriyoruz.” Şeklinde konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba da, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınara çalışmalarında başarılar diledi.
Yeşilyurtun Malatyanın batıya açılan kapısı olduğunu dile getiren Ağbaba, “Yeşilyurt, Malatyanın en önemli ilçelerinden bir tanesidir. Sanayi ve ticaret alanlarını içerisinde barındıran Yeşilyurt Malatyamızın gelişen en önemli bölgesidir. Siyasi hayatından önce yakından tanıdığım Belediye Başkanımız Mehmet Çınara görevinde başarılar dilerim, Yeşilyurtun gelişimine önemli katkılar sunacaktır. Yeşilyurt Belediyesinde genç bir kadro var, tüm çalışanlarına başarılar diliyorum. Yeşilyurt, Malatyanın Büyükşehir statüsüne girmesinden sonra kentin sorunlarına müdahale eden, kentin aslında yüzünü gösteren bir ilçedir. Yeşilyurtun gelişimi noktasında gerek şahsım gerekse il teşkilatımız ve meclis üyelerimizle birlikte Yeşilyurt Belediyesinin yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum, her türlü olumlu hizmetlerini destekleyeceğiz, gördüğümüz bazı eksiklikleri de eleştireceğiz. Bu tür eleştirilerin Belediyemizin ve Başkanımızın faydası olacağı kanaatindeyim” diye konuştu.
Ziyarette CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Malatya Büyükşehir Belediyesi CHPli Meclis Üyesi Hurşit Kuşcu, Yeşilyurt Belediye Meclisi CHPli Üyesi Mehmet Önder Öztürkoğlu ve Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Cavit Aslanda hazır bulundu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık