Başkan Çiftçiye Ziyaretler

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçiyi İstanbul Sivas Konfederasyonu Kadın Komisyonu Başkanı ve üyeleriyle birlikte iyilik için koşan Rıza Markaş ziyaret etti.

Başkan Çiftçiye Ziyaretler
  • 25 Eylül 2018, Salı 11:44
Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçiyi İstanbul Sivas Konfederasyonu Kadın Komisyonu Başkanı ve üyeleriyle birlikte iyilik için koşan Rıza Markaş ziyaret etti.
İstanbul Sivas Konfederasyonu Kadın Komisyonu Başkanı ve üyeleri Belediye Başkanı Nami Çiftçiyi makamında ziyaret etti. Sivas temasları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdüren komisyon üyeleri, Başkan Çiftçiyi ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çiftçi,İstanbuldaki hemşerilerimizin tek bir çatı altında toplanmasını, birlik beraberlik içerisinde hareket etmesini sağlayan federasyonumuzu ve çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. dedi. Komisyon üyeleri daha sonra ilçenin önemli turistik yerleri arasında yer alan Şuğul Kanyonu ve Gökpınar Gölünü gezdi.
Başkan Çiftçiyi daha sonra insanlar arasında iyilik köprüsü kurmak için Vandan İzmire koşan Rıza Markaş ziyaret etti. 1 Eylül Dünya Barış Gününde, iyilik köprüsü kurmak adına Vandan başlattığı bin 830 kilometrelik yolu, 13 kent ile 56 beldeyi geçerek iki ayda tamamlamayı planlayan Markaş, Başkan Çifçiye çalışmalarında başarılar diledi. Koşusunu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında İzmirde bitirmeyi tamamlamayı hedefleyen ve günde ortama 30-40 kilometre koşan Markaşa başarılar dileyen Başkan Çiftçi, iyiliğin toplumdaki önemine dikkat çekti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık