Başkan Çelik, Sarıoğlandan Sonra Akkışlada Asfalt Çalışmalarına Katıldı Ve Akkışlalılarla Bir Araya Geldi

İlçelerin gelişmesine büyük önem veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bu kez Akkışladaydı. Önceki gün Sarıoğlanda asfaltlama çalışmalarına katılan Başkan Çelik, sabah erken saatlerde Akkışlaya giderek hem asfalt çalışmalarını takip etti hem de Akkışlalılarla bir araya geldi.

Başkan Çelik, Sarıoğlandan Sonra Akkışlada Asfalt Çalışmalarına Katıldı Ve Akkışlalılarla Bir Araya Geldi
  • 17 Ekim 2018, Çarşamba 13:06
İlçelerin gelişmesine büyük önem veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bu kez Akkışladaydı. Önceki gün Sarıoğlanda asfaltlama çalışmalarına katılan Başkan Çelik, sabah erken saatlerde Akkışlaya giderek hem asfalt çalışmalarını takip etti hem de Akkışlalılarla bir araya geldi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, sabah erken saatlerde Akkışlaya gitti. İlçe Belediye Başkanı Ali Ergül tarafından karşılanan Başkan Çelik, Akkışla Türkmen Evinde ilçe sakinleriyle bir araya geldi.
Akkışlalılarla çay içen ve bir süre sohbet eden Başkan Mustafa Çelik, daha sonra ilçede Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan asfaltlama çalışmalarını takip etti.
“BÜYÜKŞEHİRİN HAKKINI ÖDEYEMEYİZ”
Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül, bu çalışmaların ilçe belediyesi tarafından yapılmasının mümkün olmadığını söyledi. Akkışlanın bütçesinin bu yatırımlar için yetersiz olduğunu ifade eden Ergül, “Büyükşehir bize ağalık yapıyor. Biz Büyükşehirin hakkını ödeyemeyiz. Geçen yıl 7 km sıcak asfalt döküldü. Akkışlanın belediye olduğu 1952den bu yana, ilk kez geçen yıl sıcak asfalt gördük. Hamdolsun bu yıl yapılan 3 bin 100 metrelik yolun asfaltlanmasıyla Akkışla merkezinde sıcak asfaltın girmediği yol kalmayacak. Üstelik yaya yolları da yapılıyor. 22 km yaya yolunu Büyükşehir Belediyemiz yapıyor. Şu an Akkışla çağ atladı. 2017 yılı sonuna kadar Akkışlaya Büyükşehir Belediyesi tarafından 322 başlıkta 28 milyon TLlik yatırım yapıldı” dedi.
“İLÇELERİNE BU KADAR YATIRIM YAPAN BÜYÜKŞEHİR YOK”
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de Akkışlanın ara sokakları dahil her yerine şehir merkezi kalitesinde asfalt döktüklerini söyledi. Sezon bitmeden ve kar kış düşmeden Akkışlaya olan sözlerini yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Çelik, “Biz, bu iş ilçenin, bu iş Büyükşehirin diye ayrım yapmıyoruz. Kol kola girerek ne yapılması gerekiyorsa onu yapıyoruz. 3 bin metrelik yolda 4 bin ton sıcak asfalt kullanıyoruz” dedi. Bütünşehir Yasasının verdiği güçle tüm ilçelere kent merkezi kalitesinde hizmetleri taşıdıklarını vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, ilçelerine bu kadar yatırım yapan bir başka Büyükşehirin olmadığını söyledi.
BAŞKAN ÇELİK İLÇE BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçedeki asfaltlama çalışmalarını bir süre takip ettikten sonra Akkışla Belediyesine geçti. Yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Çelike teşekkür eden Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül, “İlçemize görülmedik hizmetler geldi. Bunu tüm hemşehrilerimiz de kabul ediyor. Alt yapı tamamen bitti. Bundan sonra gelen belediye başkanları altyapıyla uğraşmayacak” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, de ilçeyi her ziyaret edişlerinde sıcak bir ilgiyle karşılayan Akkışlalılara teşekkür etti. Görevde oldukları 3,5 yıl boyunca ilçelerden ellerini çekmediklerini ve yatırım üstüne yatırım yaptıklarını ifade eden Başkan Çelik, “13 Ekim Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla yaptığımız toplu açılış töreninin hemen ertesinde Sarıoğlandaydık. Bugün Akkışladayız ve daha sonra Sarıza gideceğiz. Tüm ilçelerimize kent merkezindeki hizmet kalitesini taşımaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık