Başkan Candan Garnizon Komutanı Onarana Veda Programı

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, tayini çıkan Yenice Mühimmat Bölük Komutanı ve Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selim Onaranın onuruna veda yemeği düzenledi.

Başkan Candan Garnizon Komutanı Onarana Veda Programı
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 12:30
Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, tayini çıkan Yenice Mühimmat Bölük Komutanı ve Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selim Onaranın onuruna veda yemeği düzenledi.
Bir restoranda düzenlenen veda yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Şevket Can, Kırıkkaleye tayini çıkan Yenice Mühimmat Bölük ve Garnizon Komutanına ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Belediye Başkanı Şevket Can, garnizon komutanına yaptığı hizmetler için teşekkür ederek, ‘Gerçekten komutanımızla, Yenice Mühimmat Bölüğü Komutanı ve Garnizon Komutanımız olarak, kaymakamımızın başkanlığında mülki amirimiz olarak Tarsusumuzda her zaman birlikte, uyumlu bir şekilde çalıştık. Kırıkkaleye tayini çıktı. Yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Eşi ve çocuklarıyla mutlu ve huzurlu bir hayat sürdürmesini temenni ediyorum şeklinde konuştu.
Yenice Mühimmat Bölük ve Garnizon Komutanı Selim Onarana yeni görev yerinde başarılar dileyen Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, kendisiyle gurur duyduklarını ifade etti.
Ünal, ‘İlçemizde görev yapan garnizon komutanımızı gönderiyoruz. Buraları birer misafirhane kabul edin, öyle ya da böyle tekrar geleceğiz. Kendisiyle gurur duyuyoruz. İlçe adına, çok teşekkür ediyoruz. Bizi burada bir araya getiren Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Garnizon komutanımıza yeni görev yerinde başarılar diliyorum diye konuştu.
İlçede 5 yıldır görev yaptığını dile getiren Yenice Mühimmat Komutanı ve Garnizon Komutanı Selim Onaran, bu süre zarfında tüm kurumlarla uyum içinde çalıştıklarını dile getirdi.
Komutan Selim Onaran, ‘Beş yıllık bir süre zarfında gerek adli, mülki, askeri tüm kurumlarla uyum içinde bir çalışma gerçekleştirdik. Ben 1.5 yıllık bir süre zarfında Garnizon Komutanlığını yürüttüm. Bu süre zarfında ülkemizde bir çok olay yaşandı. Çok şükür Tarsusumuzda büyük bir olay meydana gelmedi. Tabi bunda emniyet güçlerimizin, kaymakamımızın, belediye başkanımızın çabaları büyüktü. Bu akşam ben, bana ve aileme göstermiş olduğunuz nezaketten dolayı teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal etmenizi istiyorum dedi.
Başkan Can ve protokol üyeleri Garnizon Komutanı Onarana günün anısına hediyeler takdim etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık