Başkan Can, Lgs Türkiye Birincisi Doyduku Ödüllendirdi

Mersinin Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, LGSde Türkiye Birincisi olan Tarsuslu Mehmet Enes Doyduku altınla ödüllendirdi.

Başkan Can, Lgs Türkiye Birincisi Doyduku Ödüllendirdi
  • 02 Temmuz 2018, Pazartesi 12:04
Mersinin Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, LGSde Türkiye Birincisi olan Tarsuslu Mehmet Enes Doyduku altınla ödüllendirdi.
Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Milli Eğitim Bakanlığınca tüm yurtta merkezi olarak 2 Haziran tarihinde yapılan Liselere Geçiş Sınavı (LGS)nda tam puan alarak Türkiye Birincisi olan Tarsus Ortaokulu öğrencisi Mehmet Enes Doyduk ve babası Mustafa Doyduku makamında ağırladı.
Öğrenciyi tebrik eden Belediye Başkanı Şevket Can, başarılarının devamını diledi.
Başkan Can, “Eğitim, insanın doğumuyla birlikte başlayan ve ölümüne kadar devam eden uzun ve kapsamlı bir süreçtir. Bu süreçte kişinin güzel yetişmesi, vatanına, milletine, bayrağına, tüm mukaddes değerlerine bağlı bir insan ve vatandaş olabilmesi için iyi bir eğitim alması şarttır. Günümüzde bunun da bir takıp prosedürleri var ki, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan merkezi sınavlar, eğitimin olmazsa olmazlarından biridir. Böylesine önemli bir sınavda sevgili yavrumuz Mehmet Enes Doyduk göğsümüzü kabarttı. Bir Tarsuslu olarak ne kadar övünsek yeridir. Yerel yönetim olarak başarılı öğrencilerimizi her zaman destekliyoruz ve desteklemeye devam ediyoruz. Yavrumuz Enesi, ailesini ve öğretmenlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık