Başkan Can Asfalt Çalışmalarını İnceledi

Bilecik Belediyesi tarafından hizmete açılan Sathi Kaplama Emisyon Tesisi ile şehirdeki birçok noktada sathi kaplama çalışmaları devam ediyor.

Başkan Can Asfalt Çalışmalarını İnceledi
  • 14 Ağustos 2018, Salı 15:10
Bilecik Belediyesi tarafından hizmete açılan Sathi Kaplama Emisyon Tesisi ile şehirdeki birçok noktada sathi kaplama çalışmaları devam ediyor.
Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışma ile kurulan Sathi Kaplama Emisyon Tesisi ile şehrin en ücra noktalarını asfalt ile kaplayarak, vatandaşların rahat ulaşım alanlarına kavuşması sağlanıyor. Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve ilgili birim müdürleri ile birlikte çalışmaların gerçekleştirildiği alanda incelemelerdi bulundu. Bilecik Belediyesi olarak vatandaşların en güzel ortamlarda ulaşım hizmeti alması ve zamanlarını geçirmesi için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Nihat Can; “Geçtiğimiz hafta Hürriyet Mahallesindeki birçok noktada sathi kaplama asfalt çalışması gerçekleştiren ekiplerimiz bu kez, Bahçelievler Mahallesi ve Pelitözü Gölpark arasındaki 2 buçuk kilometrelik alan ile Pelitözü dolmuş hattı güzergahında asfalt çalışması gerçekleştirdi. Faaliyetleri kapsamında yolların yarısında çalışmaları tamamlayan ekipler, kalan kısımda da faaliyetlerini sürdürüyor. Sathi Kaplama Emisyon Tesisi ile çalışmaları aralıksız sürüyor. Vatandaşlarımızın yaz mevsiminin olumsuzluklarını en aza indirme ve vatandaşlarımızın Kurban Bayramından itibaren daha güzel şekilde ulaşım imkanına kavuşmalarını sağlamaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık