Başkan Cabbardan 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili yazılı mesaj yayımladı.

Başkan Cabbardan 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı
  • 13 Temmuz 2018, Cuma 16:43
Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili yazılı mesaj yayımladı.
Başkan Cabbar mesajında şu ifadelere yer verdi:
“İki yıl önce hainler dış güçlerin de desteği ile ülkemizi işgal etmeye, milli iradeye ipotek koymaya kalktılar. Ancak aziz Türk milletinin vatan, millet ve bayrak sevgisi karşısında hüsrana uğradılar. Kendisine emanet edilen uçağı, tankı, topu, silah ve cephaneyi sinesinden çıktığı milletine yönelten hainlerin karşısına sarsılmaz iradeyle dikilen milletimiz, istiklaline uzanan hain elleri kırarak istikbaline sahip çıkmıştır.
Hain kalkışmanın yaşandığı gece Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın çağrısı ile alanları dolduran ve göz kırpmadan şehadet şerbetini içen şehitlerimize bir kez daha yüce Allahtan rahmet, gazilerimize de sağlık ve sıhhat diliyorum. O gece tanka, tüfeğe, uçağa karşı tarihte eşine az rastlanabilecek bir kahramanlık örneği sergileyen aziz milletimiz o karanlık geceyi unutmayacaktır ve unutturmayacaktır. Milletçe ülkemizin bir daha böyle hain kalkışmalarla karşı karşıya kalmaması için birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeli, kenetlenmeliyiz. Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Bunun bilincinde olarak her zaman hainlere karşı uyanık olacağız. Hainler şunu çok iyi bilmelidir ki, hiçbir güç millet iradesinden üstün değildir. Bu millet, tarihin her döneminde iradesine sahip çıkmış, iradesine ipotek koymak isteyenleri tarihin çöplüğüne göndermiştir. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutluyorum.”

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık