Başkan Baran Vatandaşlarla Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, vatandaşlarla her platformda bir arada olmaya devam ediyor.

Başkan Baran Vatandaşlarla Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor
  • 26 Haziran 2018, Salı 11:42
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, vatandaşlarla her platformda bir arada olmaya devam ediyor.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri sürecinde AK Kadrolarla birlikte, Körfezin her noktasında vatandaşlarla bir araya geldi. Körfez halkının sadece iyi gününde değil, kötü gününde de yanlarında oldu. Başkan Baran, bir yandan çiftlerin en mutlu anlarına şahitlik ederken, diğer yandan yakınını kaybetmiş vatandaşa destek oldu. Kardeşlik, birlik ve beraberlik vurgusunu her platformda vurgulayan Başkan İsmail Baran, hassasiyetiyle her yüreğe dokundu.
Başkan İsmail Baran, Esentepe Mahallesinde bulunan Aşık Mevlüt İhsani Kıl Çadırında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Baran, “Başkanım çayımız var. Buyurun gelin” diyen hemşerilerini kırmayarak, Körfezlilerle samimi sohbet ortamında buluştu. Sıcak bir atmosferde geçen buluşmada, Körfezde yapılan ve yapımına devam eden projelerin yanı sıra, genel seçim süreci de konuşuldu. Vatandaşlar, Başkan İsmail Barana özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık