Başkan Bakıcının Kurban Bayramı Mesajı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Bakıcının Kurban Bayramı Mesajı
  • 20 Ağustos 2018, Pazartesi 16:35
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
Mesajında milli birlik ve beraberliğe vurgu yapan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; “Bayramlarımız, yardımlaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerine sahne olan en özel günlerdir. Bayramlar; sevginin, şefkatin, vefanın ve merhametin zirveye ulaştığı günlerdir dedi.
Böylesine özel günlerde asıl önemli olanın yardımlaşmak olduğunu belirten Belediye Başkanı Fatih Bakıcı şunları kaydetti:
Kurban bayramı Allaha adanan ve Allah adına kesilen kurbanların ihtiyaç sahipleri ile paylaşıldığı, dayanışma ve kardeşliğin en güzel örneklerinin yaşandığı kutlu bir zaman dilimidir. Bu kurban bayramında da, her bayramda olduğu gibi, dostluğumuzu, sevgimizi, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, hüznümüzü, acımızı en sıcak şekilde sevdiklerimizle paylaşacağız.
Bayramın barışa vesile olmasını dileyen Başkan Bakıcı, Ayrıca son günlerde ABDnin ülkemize karşı sürdürdüğü ekonomik saldırı ve yaptırımlarına karşı milletimizin sergilediği birlik ve beraberlik ortamının Kurban Bayramı vesilesiyle daha da pekiştirileceğine inanıyorum. Kurban Bayramının ülkemiz ve tüm İslam alemi için sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini, Müslüman coğrafyasında akan kan ve gözyaşının durmasını ve bütün din kardeşlerimizin bayram sevincini doyasıya yaşayabilmelerini yüce Allahtan niyaz ediyorum. Bayramımız mübarek olsun ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık