Başkan Bakıcının Ev Ziyaretleri Sürüyor

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, her fırsatta vatandaşları evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

Başkan Bakıcının Ev Ziyaretleri Sürüyor
  • 05 Ekim 2018, Cuma 16:16
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, her fırsatta vatandaşları evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı eşi Emine Bakıcı ile birlikte gerçekleştirdiği ev ziyaretlerine Yediler Mahallesinde devam etti. Başkan Bakıcı, AK Parti Kadın Kolları Yediler Mahalle Teşkilatı tarafından organize edilen ziyaretlerde ilk olarak Fatma-Mustafa Özkan çiftini ziyaret etti. Rahatsızlığı nedeni ile tedavisi süren Fatma Özkana geçmiş olsun diyen Başkan Bakıcı, ardından Gülsüm Bayramı ziyaret etti. Burada ev sahibi ile bir süre sohbet eden Başkan Bakıcının bir sonraki durağı Ayla ve Süleyman Özdemirel çifti oldu. Hac vazifesini yerine getirerek yurda dönen Hacı Süleyman Özdemirele, “Allah kabul etsin ve tüm isteyenlere nasip etsin” diyen Başkan Bakıcı, daha sonra Mehmet Damarı evinde ziyaret etti. Burada da ev sahibi ile bir süre sohbet eden, istek ve taleplerini dinleyen Başkan Bakıcı, rahatsızlığı nedeni ile tedavisi devam eden Ayşen Kurtu evinde ziyaret ederek ‘geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Bakıcı ve eşi Emine Bakıcı daha sonra yine Yediler Mahallesi sakinlerinden Zeynep Kaynarı evinde ziyaret etti. Başkan Bakıcı, kendisine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın seramik baskılı portresini hediye eden Kaynara, “Çalıştığı fabrikada seramiğin üzerine Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğanın resmini dijital baskı uygulayan ve yaklaşık bir yıldır bizlere hediye etmek için fırsat bekleyen Zeynep Hanıma bu güzel jesti için teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Bakıcı ev ziyaretlerinde çocukları da ihmal etmedi. Ziyaret ettiği evlerde bulunan çocukları çeşitli hediyeler vererek sevindiren Başkan Bakıcı, esnaflara da ‘hayırlı iş, bereketli ve bol kazanç temennisinde bulundu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık