Başkan Bakıcıdan Hacılara Ziyaret

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, kutsal topraklara giderek hac ibadetini yerine getiren hacıları evlerinde ziyaret etti.

Başkan Bakıcıdan Hacılara Ziyaret
  • 19 Eylül 2018, Çarşamba 11:47
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, kutsal topraklara giderek hac ibadetini yerine getiren hacıları evlerinde ziyaret etti.
Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, beraberindeki Başkan yardımcısı Ali Avcıoğlu ile birlikte Bozüyük ilçesinden kutsal topraklara giderek hac vazifesini yerine getiren hacıların evlerine konuk olarak, hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Bakıcı, ilk olarak Kasımpaşa Mahallesi Celiloğlu Sokakta ikamet eden Nebahat ve Salih Durgut çiftini, ardından Yeni Mahalle Defne Sitesinde ikamet eden Seher Aksugürü, hac başvurusunun 10. yılında vazifesini yapmak nasip olan Meryem ve İsmail Ay çiftini, Yenidoğan Mahallesi 346. Sokakta ikamet eden Emine ve Mustafa çiftini ve son olarak da Yediler Mahallesi 568 Sokakta ikamet eden Resmiye ve Mehmet Çelik çiftini ziyaret etti. Ziyaretlerde Hac vazifesini yerine getirmenin ve kutsal topraklara ayak basmanın heyecanını hala yaşadıklarını belirten hacılar anılarını Başkan Bakıcı, ile paylaştı. Hacılar ayrıca kendilerine misafir olan ve sohbet eden Başkan Bakıcıya zemzem suyu ve hurma ikram ederek, teşekkür ettiler. Başkan Bakıcı ayrıca ziyaret ettiği evlerde bulunan minikleri de ihmal etmedi. Çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Bakıcı, onlara çeşitli hediyeler vererek sevindirdi.
Başkan Bakıcı, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “Hac vazifesini tamamlayan hemşerilerimizi ziyaret ederek kutsal topraklarda yaşadıkları o güzellikleri kendilerinden dinledik. İmkânı olan her Müslüman bu kutsal görevi yerine getirmeli. Rabbim her Müslümana hacca gitmeyi nasip etsin inşallah. Allah ibadet ve dualarınızı kabul ersin, Haccınız hayırlı ve mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık