Başkan Babal, Güven Tazeledi

Zonguldakın Ereğli ilçesinde Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) ilçe temsilciliği ve kongre delege adayları seçimi yapıldı.

Başkan Babal, Güven Tazeledi
  • 06 Ekim 2018, Cumartesi 15:56
Zonguldakın Ereğli ilçesinde Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) ilçe temsilciliği ve kongre delege adayları seçimi yapıldı.
Özel İdare binasındaki Eğitim Birsen kongresine tek listeyle girildi. Ziya Babal başkanlığında ki listede Hasan Gülhan, Sedat Akdeniz, Mustafa Kaplan, Sinan Yıldırım, Fuat Yılmaz, Yılmaz Ekici yer aldı. Kongreye sendika üyesi eğitimciler yoğun katılım sağlarken oylarını kullanıp Başkan Ziya Babal ve yönetimini tebrik etti. Kongreyi değerlendiren Kdz Ereğli EĞİTİM BİR-SEN Başkanı Ziya Babal, yeni yönetimin tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi. Başkan Babal konuşmasında “Bugün Eğitimciler Birliği Sendikasınının (Eğitim Bir- Sen) ilçe temsilciği ve kongre delege adaylarının seçimini yapıyoruz. Ereğlide yönetime ek liste halinde biz katılıyoruz. Seçimlerde ek liste yarışıyor. Dolayısıyla seçimin sonuçları daha şimdiden belli diyebilirim. Arkadaşlar bizimle birlikte bir dönem daha devam etmemiz yönünde karar verdiler. Bizde bu karara uyarak bu dönem tekrar yönetime aday olduk. Ereğli ve bütün eğitim camiası için hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Eğitim Birsen Kongresinde oy kullanma işlemi saat 17:00ye kadar devam edecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık