Başkan Aydının Sivasspora İnancı Tam

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın hafta sonu oynanacak olan Demir Grup Sivasspor ile Fenerbahçe maçında,Takım oyunu oynaya bilirsek Fenerbahçeyi rahat yeneceğimizin kanaatindeyim dedi.

Başkan Aydının Sivasspora İnancı Tam
  • 16 Ekim 2018, Salı 10:27
Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın hafta sonu oynanacak olan Demir Grup Sivasspor ile Fenerbahçe maçında,Takım oyunu oynaya bilirsek Fenerbahçeyi rahat yeneceğimizin kanaatindeyim dedi.
Başkan Aydın, Sivasta uydu Sivas Radyo Televiyonunda (SRT) Spor Günlüğü programına katıldı. Aydın, program yapımcısı Ali Yavuz ile program yorumcusu Kemal Çağlayanın sorularını yanıtladı. Sivasta amatör takımları desteklediklerini ifade eden Başkan Aydın onursal başkanlığını yaptığı Sivas Belediyesporun da son durumunu değerlendirdi.
Spor Toto Süper Ligin 9uncu haftasında Demir Grup Sivasspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmada galibiyete inancının tam olduğunu aktaran Başkan Aydın, Sivasspor geçen hafta Malatyada oynadığı oyunu ortaya koyarsa seyircinin desteği ile şuan ki Fenerbahçeyi yenme şansı bence Fenerbahçenin bizi yenme şansından daha fazla. Hem Fenerbahçenin form düzeyi hem bizim takımın bunu ortaya koyduğumuz zaman burada Fenerbahçenin bizi yenmesinden çok bizim Fenerbahçeyi yenme şansımız daha yüksek bana göre. Ama bu şu değil biz garanti yeneceğiz, böyle bir şey yok neticede Fenerbahçe büyük bir takım her an herkesi her yerde yenebilir. Bu da bir ihtimal biz kendi oyunumuzu oynarsak Fenerbahçenin de büyük bir takım olduğunu unutmadan temkinli sabırlı ve bir takım oyunu oynaya bilirsek ben Fenerbahçeyi rahat yeneceğimiz kanaatindeyim dedi.
Motivasyonu dipte olan Fenerbahçe geliyor
Karşılaşmanın üç ihtimalli olduğununa vurgu yapan Başkan Aydın,Son yıllarda ki en dağınık motivasyonu dipte olan Fenerbahçe Sivasa gelecek. Yani normal şartlarda yenmemiz lazım. Biz bu maçı alırsak alttan kurtulmuş olacağız. Hem de Fenerbahçe gibi bir takımdan üç puan almış olacağız. Belki siz Fenerbahçeyi 30- 40 yılda böyle yakalayabilirsiniz. O yüzden bu fırsatı iyi kullanmamız lazım. Bizim takımımız kendi oyununu iyi oynarsa rahat yener. Ama bizimde günümüzde olmamamız tesadüf olur o zaman bir şey diyemeyiz şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık