Başkan Aydından, Eyüpsultanlılara 7 Park Müjdesi Daha

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Esentepe mahalle sakinlerinin yüzünü güldürecek bir müjde verdi.

Başkan Aydından, Eyüpsultanlılara 7 Park Müjdesi Daha
  • 19 Ekim 2018, Cuma 14:51
Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Esentepe mahalle sakinlerinin yüzünü güldürecek bir müjde verdi.
Başkan Aydın Esentepe mahallesine iki yeni park yapılacağını açıklarken, ilçe genelinde toplamda yedi park çalışmasının olduğunu söyledi
Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçedeki yeşil alanların artması için yaptıkları çalışmaları açıkladı. Esentepe Mahallesinde bu konuyla ilgili çalışmalarının olduğunu söyleyen Başkan Aydın, Esentepe yeşil alanı biraz az olan bir mahallemiz. Biz de bunu bildiğimiz için 2015 yılında ilk kez Şair Şirzat parkımızı yaptık ve hizmete açtık. İnşallah önümüzdeki günlerde de yeni bir park açılışı yapacağız.
Kasım ayında zannediyorum Yıldırım Beyazıt caddesi üzerinde yeni bir park yapmıştık. Bu parkımızın çalışmaları bitti açılışını yapacağız inşallah. Esentepe mahallemizde yeni yeni yerler oluşturdukça biz de parklarımızı yapıyoruz. Yıldırım Beyazıt caddemizin üzerinde yine ikinci bir park planımız da var.Ama tabi orada yeşil alanlar üzerinde gecekondular var onları hemen tasfiye edemiyoruz. O da zaman içerisinde bizi biraz yavaşlatıyor. Ama biz fırsat buldukça yeni yerler tespit ettikçe Esentepeye park konusunda ağırlık veriyoruz, vermeye de devam edeceğizdedi. Eyüpsultanda vatandaşların ve özellikle çocukların sosyalleşebilmesi ve eğlenceli vakit geçirebilmeleri için yapılan çalışmaları her zaman destekleyen Başkan Remzi Aydın, bu konuda yapılan 7 park çalışmasının olduğunu söyleyerek kısa bir süre içerisinde bu parkların da açılışının yapılacağını belirtti.İlki bu haftasonu Akşemsettinde açılışının yapılacağı parklar Kasım ayında da devam ederek vatandaşın hizmetine sunulacak. Başkan Aydın konu ile alakalı, şu bilgileri verdi: Biz geçen 4 yıl içerisinde 36 tane sıfırdan park yapmıştık. 19 tane de mevcut parkları revize etmişiz. Aslında belki de 55 tane park yaptık diyebiliriz bu çok yüksek bir rakam. Yeşillik, kent estetiği, geniş ve rahat kaldırımlar pürüzsüz yüzeyler ve yollar, temiz asfaltlar, aydınlık caddeler ve sokaklar, mis kokulu parklar bizim hep hedeflediğimiz arzu ettiğimiz ve uygulamasını yaptığımız çalışmalar. İnşallah bu çalışmalarımız devam edecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık