Başkan Aydemirden Zafer Bayramı Mesajı

Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

Başkan Aydemirden Zafer Bayramı Mesajı
  • 29 Ağustos 2018, Çarşamba 16:20
Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili yazılı açıklama yaptı.
Aydemir, açıklamaya dair şunları söyledi:
“Türk tarihinin kıvanç dolu dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferi, Türk milletinin hürriyet ve bağımsızlığı için nihai hamleye karar verdiği tarihin adıdır. Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla ve erkeğiyle ülkemizin her bölgesinden birlik ve beraberlik içerisinde milletimizin bağrından çıkan kahraman ordumuz, bu savaşta Türk Milletinin gücünü ve cesaretini kanıtlamış, kazandığı bu büyük zaferle de ülkemiz tarihine adını yazdırmıştır.
Dün olduğu gibi bugün de devletimize, milletimize ve vatanımızın bölünmez bütünlüğüne saldırılar ne yazık ki devam etmektedir. Bugün; Ekonomik Savaş adı altında ülkemize uygulanmaya çalışılan ekonomik dayatmalara karşı Aziz Milletimiz tarihte 30 Ağustos örneğinde de olduğu gibi bugün de kendisini dize getirmeye çalışanlara karşı boyun eğmeyecektir. Süngülerle, silahlarla ve kanla kazandığımız askeri zaferlerden sonra, kültür, bilim, fen ve ekonomi alanlarında da zaferler kazanmaya devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle; milletimizin şanlı 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık