Başkan Ay “Her Çabamız Düzcemiz İçin”

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Ankarada Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) ve Devlet Su İşleri (DSİ)nde bir dizi görüşmelerde bulundu.

Başkan Ay “Her Çabamız Düzcemiz İçin”
  • 12 Ekim 2018, Cuma 17:17
Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Ankarada Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) ve Devlet Su İşleri (DSİ)nde bir dizi görüşmelerde bulundu.
Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay Düzcede yapılan yatırımların durumu ile gelecek projeler hakkında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ankaraya giden Başkan Ay burada ilk olarak KGM 4. Bölge Müdürü Öner Özgürü ziyaret etti. Görüşmelerde Düzce Merkez, Gölyaka ve Kaynaşlı TEM bağlantı yollarına yönelik çalışmaların durumu ile terminal, otoban bağlantısı ve şehir merkezi entegrasyonu konuşuldu.
Ziyarete ilişkin bilgiler veren Başkan Ay “KGM 4. Bölge Müdürümüz Sayın Öner Özgürü ziyaret ettim. TEM Otoyolu ile şehir merkezimizin bağlantısını sağlayacak yollardaki çalışmaları ve Düzcemizin çevre yollarının daha da gelişmesi adına yapılacak çalışmaları masaya yatırarak fikir alışverişinde bulunduk. Her girişimimiz, görüşmemiz Düzcemizin geleceği içindir. Kendisine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra AK Parti Düzce il Başkanı Hikmet Keskinin de eşlik ettiği Başkan Dursun Ay DSİ 5. Bölge Müdürü Murat Alpi de ziyaret etti. Görüşmede su kaynaklarının doğru kullanımının teşvik edilmesi, korunması ve Düzcede yapılacak çalışmalar istişare edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık