Başkan Avcıdan Kurtuluş Günü Mesajı

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Balıkesirin düşman işgalinden kurtuluşunun 96.yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Avcıdan Kurtuluş Günü Mesajı
  • 05 Eylül 2018, Çarşamba 14:19
Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Balıkesirin düşman işgalinden kurtuluşunun 96.yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Balıkesirin düşman işgalinden kurtuluşunun 96.yılı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Yakılmış, yıkılmış, yokluk ve işgal altında olan bir şehrin, göğsü iman dolu mangal yürekli yiğitleri, fedakar, cefakar kadınları ile, çoluk çocuk demeden canla, başla verilmiş bir mücadelenin, yeniden doğuşun adıdır Kuva-yi Milliye.Cumhuriyeti, Mustafa Kemal Atatürkü, onun önderliğinde Türk Milletini ve Türkiyeyi yeniden tarih sahnesine çıkaran harekettir Kuva-yi Milliye Milli Mücadelenin temellerini atan, işgal altındaki bir şehri yeniden ayağa kaldıran Alaca Mescit toplantılarında Balıkesirlileri yüreklendiren 41 Bayrak Adam; Karesi Mebusu Mehmet Vehbi Bey, Belediye Reisi Keçecizade Mehmet Emin Bey, Yırcalızade Şükrü Efendi, Hasan Basri Çantay Hoca ve diğerleri.Eşi benzeri görülmemiş bir mücadelenin sonunda Balıkesir halkının ve Türk Milletinin işgal ve esareti kabul etmeyeceğini dünyaya haykırdığı gündür 6 Eylül. 6 Eylül 1922de düşman işgalinden kurtulan Kuva-yi Milliye şehri Balıkesirimizin 96. Kurtuluş gününü kutluyor, Kurtuluş Savaşımız da başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere canların veren şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık