Başkan Atilladan Ceylanpınar Myoya Ziyaret

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Pazartesi günü 2018-2019 eğitim-öğretim hayatına başlayacak olan Harran Üniversitesi Ceylanpınar Tarım Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Başkan Atilladan Ceylanpınar Myoya Ziyaret
  • 28 Eylül 2018, Cuma 10:05
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Pazartesi günü 2018-2019 eğitim-öğretim hayatına başlayacak olan Harran Üniversitesi Ceylanpınar Tarım Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.
Uzun yıllardan bu yana atıl durumda olan Harran Üniversitesi Ceylanpınar Tarım Meslek Yükseokulunun yeni eğitim ve öğretim yılı ile yüzü gülmeye başladı.
2018-2019 eğitim öğretim yılında öğrenci kaydını alan okul, Pazartesi günü ders başı yapacak. Ortalama 50 öğrencinin bulunduğu Ceylanpınar Meslek Yüksekokulunda Tohumculuk, Zirai Aletler, Sulama Teknolojileri ve Tarımsal İşletmecilik olmak üzere 4 bölüm bölünüyor. Öte yandan okulda okuyacak olan öğrenciler dersleri sadece teorik olarak almayacak. TİGEM ile yapılan protokol anlaşmasına göre öğrenciler dersleri TİGEMde uygulamalı olarak almakla kalmayacak aynı zamanda staj imkanı da bulacak.
Eğitim hayatına başlayacak olan Ceylanpınar Meslek Yüksekokulunu Ceylanpınar Belediye Başkanı ziyaret etti. Başkan Menderes Atilla, okulu gezerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Atilla, belediye olarak okul çevresinde düzenleme yapılacağını ve öğrenciler için her türlü desteğe hazır olduklarını da ifade etti.
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, eğitimin milletlerin gelişiminde önemli rol aldığını ifade etti. Atilla, Harran Üniversitesi Ceylanpınar Tarım Meslek Yüksekokulu 2018-2019 eğitim-öğretim yılına başladı. Öğrencilerimiz Pazartesi günü okulumuzda ders başı yapacak. Biz de eğitim-öğretim yılına başlayacak olan okulumuza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Okulumuzda 50ye yakın öğrencimiz olacak. Öğrencilerimiz Türkiyede ilk defa bu okulda uygulanacak bir eğitim sistemi ile eğitim görecekler. Öğrenciler TİGEM ile yapılan protokole göre dersleri uygulamalı alacak ve TİGEMde staj yapacak. Biz de kendilerine her türlü desteği vermekten kaçınmayacağız. Bizler Ceylanpınar Belediyesi olarak eğitime önem veriyoruz. Her zaman da şunu diyoruz, milletler ancak eğitimler kalkınır dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık