Başkan Atilla Sporcuları Ağırladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Cumali Atilla, Tigris Bisiklet ve Özel Sporcular Kulübü sporcularını makamında ağırladı.

Başkan Atilla Sporcuları Ağırladı
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 16:45
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Cumali Atilla, Tigris Bisiklet ve Özel Sporcular Kulübü sporcularını makamında ağırladı.
Tigris Bisiklet ve Özel Sporcular Kulübü Başkanı Ali Alioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Cumali Atillayı makamında ziyaret etti. Makam odasında sporcuları ağırlayan Atilla, sporcularla sohbet ederek taleplerini dinledi. Büyükşehir Belediyesinin sporun farklı branşlarında çalışmalar yaptığını belirten Atilla, Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimize spor alanında önemli yatırımlar yaptık. Gençleri ve toplumun her bir ferdini spora teşvik etmek için çalışmalar yapıyoruz. Sportif faaliyetlerin daha sağlıklı bir ortamda yapılması için gayret ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak sporcunun yanındayız. İster profesyonel olsun ister amatör, spor yapan herkese katkı sunuyoruz. Bisiklet yol ağımızı şehrimizde geliştirerek bu alanda da önemli yatırımlar yapıyoruz dedi.
Tigris Bisiklet ve Özel Sporcular Kulübü Başkanı Ali Alioğlu ise Atillanın kentte önemli hizmetler yaptığını belirterek, Belediyeciliğin her alanında büyük çalışmalar yaptınız. Spora verdiğiniz destekler işin teşekkür ederiz. Bisiklet yolları, spor tesisleri anlamında Cumali Başkanımızla birlikte büyük adımlar atıldı diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık