Başkan Ataçdan 15 Temmuz Mesajı

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç 15 Temmuz darbe girişiminin 2. yıldönümü nedeniyle mesaj yayıMladı.

Başkan Ataçdan 15 Temmuz Mesajı
  • 14 Temmuz 2018, Cumartesi 13:45
Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç 15 Temmuz darbe girişiminin 2. yıldönümü nedeniyle mesaj yayıMladı.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç mesajında şu ifadelere yer verdi:
15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizin maruz kaldığı alçak darbe girişimi, demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçti. Bu saldırı karşısında tüm siyasi partilerin kararlı duruşu, yüce Türk milletinin cumhuriyet ve demokrasimize sahip çıkması demokrasi dışı girişimin başarılı olmasına engel oldu.

Halkımız darbe girişimi karşısında dimdik durdu
Bu süreçte birçok vatandaşımız ve güvenlik görevlimiz hayatını kaybederken, tarihinde ilk defa Türkiye Cumhuriyetinin ve demokrasimizin temsil merkezi, Mustafa Kemal Atatürkün Gazi Türkiye Büyük Millet Meclisine bombalar düştü. Darbelerin karanlık yüzünü defalarca görmüş Türk halkı, siyasi parti ve etnik köken gözetmeksizin bu saldırı karşısında dimdik durdu.
Çok iyi bilinmelidir ki, Türk milleti sivil ya da askeri hiçbir otoriter gücün kendi egemenliğini yok saymasına, laik ve demokratik yönetim şeklinin ortadan kaldırılmasına izin vermeyecektir. Unutulmamalıdır ki; hiçbir güç, laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetinin birlik, beraberlik ve barış içinde yaşama arzusunun önüne geçemez.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde, darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden tüm kahraman şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına ve ulusumuza başsağlığı dilerim. Ulu önder Atatürkün de söylediği gibi ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık