Başkan Ataç Fabrika Ziyaretlerine Devam Ediyor

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikaları ziyaret etmeye devam ediyor.

Başkan Ataç Fabrika Ziyaretlerine Devam Ediyor
  • 13 Temmuz 2018, Cuma 15:56
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikaları ziyaret etmeye devam ediyor.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, ziyaretlerinde Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) bulunan iki fabrikayı ziyaret etti. Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Aydoğmuş ile birlikte ilk olarak bir kauçuk fabrikasına giden Başkan Ataç, burada Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Bilge ve yetkililerden üretim aşamaları hakkında bilgi aldı. Ataç daha sonra fabrikayı gezerek kauçuk ürünlerinin yapım aşamasını yakından inceledi.
Başkan Ataçın OSBde sonraki durağı ise bir elektronik fabrikası oldu. Ataç burada da Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmazdan üretim faaliyetleri hakkında bilgiler aldı ve fabrikayı gezdi. Ataç her iki fabrikada da emekçilere hayırlı işler temennisinde bulunarak kolaylıklar diledi. Ziyaretler hakkında bir değerlendirmede bulunan Başkan Ataç, “Üretim, bir ülkenin ekonomik açıdan ayakta kalabilmesi adına en önemli sütunlardan bir tanesi. Eskişehirde de hemşehrilerimize istihdam sağlayan fabrikalarımızı ziyaret etmeyi ihmal etmiyorum. Bu fabrikalar hem üretime hem de ekonomimize büyük katkılar sağlıyor. Başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.
Kauçuk fabrikası emekçileri ile birlikte öğle yemeği de yiyen Başkan Ataç, Bilge ve Korkmaza Devrim otomobilinin camdan yapılmış birer figürünü armağan etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık