Başkan Asyadan Ak Partinin Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, AK Partinin 17nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Asyadan Ak Partinin Kuruluş Yıldönümü Mesajı
  • 14 Ağustos 2018, Salı 16:56
Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, AK Partinin 17nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
AK Parti kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, AK Partinin kurulduğu tarih olan 14 Ağustos 2001in Türk siyasi tarihi için gerçek bir milat olduğunu söyledi. Başkan Asya mesajında, Ülkemizin içinde bulunduğu zorluklara karşı bir çözüm yolu bir çıkış noktası olarak kurulan AK Parti, kuruluşundan yalnızca 15 ay sonra tek başına iktidar olarak, millet tarafından nasıl bir umut olarak görüldüğünü tüm dünyaya ispatlamış bir partidir. 3 Kasım 2002de milletten aldığı yetkiyle icraatlarına başlayan AK Parti, tüm kadrolarıyla hizmet destanları yazmış, her seçimde halkın takdirini daha fazla kazanarak, Türkiyeyi uluslararası alanda parmakla gösterilen bir marka haline getirmiştir dedi.
Mesajında AK Partinin icraatlarına da değinen Başkan Asya, “Cumhuriyet tarihinde ilkleri başaran bir parti olarak adını tarihe altın harflerle yazdıran AK Parti, Türkiyenin özetidir. AK Parti ile egemenlik gerçek anlamda kayıtsız ve şartsız bir biçimde milletin olmuştur. AK Parti girdiği her seçimde oy oranını artıran bir siyasi hareket olarak dünya siyasetinde de tektir. Ekonomik bir savaşın içinden geçtiğimiz şu günlerde her zamankinden daha fazla birliğe ve beraberliğe ihtiyaç duymaktayız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ve milletimizin desteğiyle bu operasyonların da üstesinden geleceğiz. Şer güçlerin, bu oyunu da bozacağız. AK Partinin mensubu olarak kutlu yürüyüşümüze kararlılıkla devam edeceğiz. Bu duygu ve düşünceler, davamıza emek veren bütün AK Partili kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Ebediyete intikal edenlere Allahtan rahmet diliyorum. Partimizin 17. kuruluş yıldönümünün ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık