Başkan Asya, İş Yeri Açılışına Katıldı

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, kentte hizmet vermeye başlayan bir iş yerinin açılış törenine katıldı.

Başkan Asya, İş Yeri Açılışına Katıldı
  • 15 Ağustos 2018, Çarşamba 15:31
Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, kentte hizmet vermeye başlayan bir iş yerinin açılış törenine katıldı.
Kültür Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde çocuk ve kadınlara yönelik kıyafetlerin satışının yapıldığı bir iş yeri daha hizmete girdi. İş yerinin açılış törenine Belediye Başkanı Feyat Asya, vali yardımcıları Abdulkadir Okay ve Alper Çiftçi, Bulanık Kaymakamı Hacı Arslan Uzan, Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Hasköy Kaymakamı Ökkeş Furkan Karakurt, AK Parti İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.
Yapılan duanın ardından Başkan Asya ve protokol üyeleri, iş yerinin açılış kurdelesini kesti. Daha sonra iş yerini gezen heyet, işletme sahibinden yaptığı yatırım hakkında bilgi aldı.
İşletme sahibi ile konuşan Başkan Asya, yeni iş yerinin kendisine ve Muşa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Bir süre iş yerinde sohbet eden Başkan Asya ve protokol üyeleri, daha sonra oradaki vatandaşlarla vedalaşarak ayrıldılar.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık