Başkan Asya, 15 Temmuz Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

MUŞ (İHA) ?? Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, ‘Halk Buluşmaları kapsamında 15 Temmuz Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek, yapılan hizmetlerle ilgili kendilerini bilgilendirdi.

Başkan Asya, 15 Temmuz Mahallesi Sakinleriyle Buluştu
  • 16 Ekim 2018, Salı 16:09
MUŞ (İHA) ?? Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, ‘Halk Buluşmaları kapsamında 15 Temmuz Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek, yapılan hizmetlerle ilgili kendilerini bilgilendirdi.
Her hafta farklı bir mahallede vatandaşlarla buluşan Belediye Başkanı Feyat Asyanın bu haftaki durağı 15 Temmuz Mahallesi oldu. Burada vatandaşlara hitap eden Başkan Asya, 4,5 yılda hayata geçirilen projeler hakkında bilgi vererek, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi. Görev süresi içerisinde istişare etmeyi gelenek haline getirdiklerini kaydeden Başkan Asya, bu kapsamda toplumun her kesimi ile fikir alışverişinde bulunduklarını, son iki yıldır da mahallelerde ‘Halk Buluşmaları yaptıklarını ifade etti.
15 Temmuz Mahallesinin daha önce Yeşilyurt Mahallesi kapsamında olduğunu ve son iki yıldır mahalle statüsüne alındığını belirten Başkan Asya, belediyecilik alanında ihtiyaç duyulan birçok hizmeti kısa sürede burada hayata geçirdiklerini söyledi. Şehrin dört bir yanında yürütülen içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hattı yenileme çalışmaları kapsamında 15 Temmuz Mahallesindeki altyapı döşemelerini tamamlama aşamasına getirdiklerini aktaran Başkan Asya, bu konuda vatandaşa verdikleri sözü tuttuklarını hatırlattı. Parsel bağlantılarının da yapılması ile 15 Temmuz Mahallesinin altyapı alanında herhangi bir sorununun kalmayacağını ifade eden Asya, altyapı çalışmalarının süreç isteyen ve sıkıntılı bir aşama olduğuna dikkat çekti. Başkan Asya, vatandaşların anlayışı ve desteği ile bu projenin uygulanması sırasında karşılaşılan sorunların aşıldığını kaydetti.
Muş Belediyesi tarafından 56 bin metrekare alan üzerine yaptırılan Göletli Parkın 15 Temmuz Mahallesi sınırları içerisinde olduğunu söyleyen Başkan Asya, bu proje sayesinde Yeşilyurt, Yeşilce ve 15 Temmuz mahallelerinin yeşil alan konusundaki eksikliğini giderdiklerini sözlerine ekledi. Göletli Parkın, Muşun en büyük ikinci parkı olma özelliğini taşıdığını ifade eden Başkan Asya, söz konusu parkın kısa sürede hizmete açılacağını, vatandaşların aileleri ile birlikte bu alada güzel vakit geçirebileceklerini kaydetti.
Altyapı çalışmalarının tamamlandığı 15 Temmuz Mahallesinde yol, kaldırım ve aydınlatmaları yenilemek üzere üstyapı çalışmalarına başladıklarını söyleyen Başkan Asya, bu girişimle önemli güzergahların çehresini değiştirdiklerini belirtti. Millet Caddesi ve Köşk Yolu gibi yoğun kullanılan yollarda yapılan çalışmalarla söz konusu bölgedeki değişimin ortaya çıktığını vurgulayan Başkan Asya, ara yolları da yenilemek üzere çalışmalarını devam ettirdiklerini söyledi.
Başkan Asya, konuşmasının devamında ise, görev süresi içerisinde şehrin genelinde yapılan hizmetleri tek tek sıralayarak vatandaşları bu konuda bilgilendirdi. Başkan Asya, sunumunun ardından mahalle sakinlerinin sorularını yanıtladı. Talep ve önerileri dinleyen Başkan Asya, çözüm noktasında birim amirlerine gerekli talimatları verdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık