Başkan Asfalt Döktü

Gaziantepin nurdağı ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, asfaltlama çalışmalarının yürütüldüğü mahalledeki incelemelerde iş makinesine çıkarak, asfalt döktü.

Başkan Asfalt Döktü
  • 04 Ekim 2018, Perşembe 18:05
Gaziantepin nurdağı ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, asfaltlama çalışmalarının yürütüldüğü mahalledeki incelemelerde iş makinesine çıkarak, asfalt döktü.
Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır merkez ilçelere bağlı mahallelerde başlayan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Mahalle muhtarları ve mahalleli kadınlarla bir araya gelen Başkan Yıldırır, her seçim döneminde Nurdağı ilçesinin Gaziantepte birinci parti yapıldığın ıbelirterek, asfalt döküm makinesine çıktı. Bölge insanın tüm hizmetleri hak ettiğini belirten Yıldırır, makine operatöründen nasıl kullanıldığı yönünde bilgi alarak, bizzat kendisi asfalt döktü. Mahalle muhtarları Belediye Başkanı Yıldırıra, mahalleli kadınlar ise Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahine teşekkür etti. Kadınlar, Çalışkan başkanımız var, gece gündüz hizmet eden bir başkanımız var. Fatma Hanımda ilçemize gereken değeri kıymeti veriyor. Başkanımızın desteği ile mahallerimiz asfaltlanıyor. Ama asfaltlanacak çok yer var. Onun için daha Fatma Hanımdan daha çok destek bekliyoruz şeklinde konuştu.
Kentteki çalışmalar hakkında mahalleliye bilgi veren Yıldırır ise, ilçede alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından ana yollara sıcak asfalt dökümüne başlandığını, ara yollarda ise kilit parke taşı döşemesi yapıldığını kaydetti. İlçenin her yerine yayılan çalışmalar nedeniyle artık yolların şantiyeleri andırdığına da dikkat çeken Yıldırır, Kaldırımlara bile parke taşı döşeniyor. Her yerde çalışma olması nedeniyle zaman zaman sıkıntılar yaşanabilir. Bu hizmetleri, sizler için veriyoruz. Sizler de biraz sabredin. Hep birlikte ilçemizi hak ettiği görünüme ve hizmetlere kavuşturalım dedi.
İlçe kırsalındaki mahallerde de benzer çalışmaların yürütüldüğünü kaydeden Yıldırır, Bir taraftan alt yapı çalışmalarımızı, diğer taraftan da sıcak asfalt dökümü ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Merkez ve kırsal ayırt etmeden yürüttüğümüz çalışmalar ile ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızı toz ve çamurdan kurtarmak istiyoruz. İlçedeki alt ve üst yapı çalışmalarımızı bu yılın sonuna kadar tamamlamayı hedefliyoruz diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık