Başkan Altay: Konya Belediyecilik Hizmetlerinde Tüm Türkiyeye Örnek Bir Şehir

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacıya iade-i ziyarette bulundu.

Başkan Altay: Konya Belediyecilik Hizmetlerinde Tüm Türkiyeye Örnek Bir Şehir
  • 05 Temmuz 2018, Perşembe 16:15
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacıya iade-i ziyarette bulundu.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacıyı makamında ziyaret etti. Başkan Pekyatırmacıya yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Altay, Pekyatırmacıya çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları da hazır bulundu.
Konyanın belediyecilik hizmetlerinde tüm Türkiyeye örnek bir şehir olduğunu ifade eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bu güzel şehre 9 yıl boyunca Selçuklu Belediye Başkanı olarak hizmet etmenin bahtiyarlığını yaşadık. Türkiyenin en güzel belediyelerinden biri haline gelen Selçukluda birlik ve beraberlik ruhu ile güzel hizmetlere imza attık. Bizden sonra bu görevi alan Ahmet Pekyatırmacı başkanımızın da bu hizmet yarışında güzel işlere imza atacağına olan inancımız tam. İnşallah bundan sonraki süreçte de hep birlikte Konyamız için güzel işler yapacağız ve Konyanın geleceğinin bugünden daha güzel olması için çalışacağız dedi.
Başkan Altayın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu sadece Konyanın değil tüm Türkiyenin örnek çalışmalarını takdirle izlediği bir ilçe haline geldi. Bu başarıda kuşkusuz Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altayın emek ve çalışmalarının payı büyük. Bu noktada emanet aldığımız bu görevde hizmet çıtasının çok yüksek olduğunu biliyoruz. İnşallah sorumluluk bilinciyle Selçuklu ve Konyamız için güzel işler yapacağız ve Selçuklumuzu daha iyi noktalara taşımanın gayreti içinde olacağız. Ziyaretlerinden dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altaya teşekkür ediyor, Konyamız için yürüteceği güzel hizmetlerde kolaylıklar diliyorum ifadelerini kullandı.
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altaya ziyaretin sonunda üzerinde Allah lafzının bulunduğu tablo hediye etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık