Başkan Alıcıktan Ankara Gezilerine Ulaşım Desteği

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Ankaraya gezi düzenleyen Zafer Mahallesi sakinlerine ulaşım desteği verdi.

Başkan Alıcıktan Ankara Gezilerine Ulaşım Desteği
  • 10 Eylül 2018, Pazartesi 10:28
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Ankaraya gezi düzenleyen Zafer Mahallesi sakinlerine ulaşım desteği verdi.
Yaptığı yatırımlarla kültürel gelişime büyük katkı sunan Başkan Alıcık, Ankaraya gezi düzenleyen Zafer Mahallesi sakinlerine ücretsiz ulaşım desteği sağladı.
Desteklerinden dolayı Alıcıka teşekkür eden Zafer Mahalle Muhtarı Mustafa Certel, “Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızla özellikle Ankaraya giderek Anıtkabiri ziyaret etmek ve Atamızın huzuruna çıkmak istiyorduk. Başkanımız da sağolsun bizi kırmadı. Kızılay, Ulus, Bahçelievler ve daha pek çok yeri gezip görme fırsatı yakaladık, bol bol hatıra fotoğrafı çekildik. Bizim için çok güzel bir gezi oldu” diye konuştu.
Ankara, Çanakkale ve Konyaya gezi düzenleyen tüm mahallelere ücretsiz ulaşım sağladıklarını hatırlatan Başkan Alıcık, “Ülkemizin her karış toprağı gezip görülmeli, manevi ruhu hissedilmelidir. Zor zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde vatanına ve tarihine sahip çıkan nesiller yetiştirmek en büyük gayemiz olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle başlattığımız kültür gezilerimizden çok iyi sonuçlar aldık. Vatandaşlarımız ecdat yadigari topraklara giderek tarihi ve kültürel değerlerimizi yerinde görme imkanı yakaladı. Yoğun taleplerinden ve katılımlarından dolayı mahalle sakinlerimizin hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık