Başkan Alıcık Cemevi İnşaatını İnceledi

Başkan Alıcık, Nazilli Belediyesinin katkılarıyla Eğrek Mahallesinde yapımına başlanan Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevinin inşaatında incelemelerde bulunarak çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Başkan Alıcık Cemevi İnşaatını İnceledi
  • 05 Eylül 2018, Çarşamba 8:31
Başkan Alıcık, Nazilli Belediyesinin katkılarıyla Eğrek Mahallesinde yapımına başlanan Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevinin inşaatında incelemelerde bulunarak çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Eğrek Mahallesinde yapımına başlanan Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevinin inşaatında incelemelerde bulundu.
Yaklaşık bin 300 metrekare alan üzerine inşa edilen Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevinin kültür merkezi, aşevi, konferans salonu ve konukevi olarak kullanılacağını belirten Başkan Alıcık, “Nazillimizde hayata geçirdiğimiz projelerin hem tasarlanması hem de yapımı sırasında sık sık incelemeler yaparak yaşanan eksiklik ve aksaklıkların giderilmesi noktasında anında müdahale ediyoruz. Yapılan işlerin biran evvel tamamlanıp halkın kullanıma açılması bizim için büyük önem taşıyor. Bu nedenle hizmetlerimizin reklamını yapmaya değil projelere hız kazandırmaya enerji harcıyoruz. Vatandaşımız yapılan işleri görüp takdir ediyor. Bizim için önemli olanda bu” diye konuştu.
Nazilli Belediyesi olarak ilçenin birçok mahallesinde çalışma yaptıklarını söyleyen Başkan Alıcık, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçe genelinde altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarımızda parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Aynı zamanda sanayi dükkanlarımızın yapımı, Güzelköy Camii inşaatımız, Yeşil Mahalle köprü yapım işimiz, Yeşilyurt Taziye Evi projemiz, 6. Etap Toplu Konutlarımız, Meyve Bitkileri Parkı ile 15 Temmuz Şehitler Parkı yapımımız ve Dallıca Çayı çevre düzenlememiz sürüyor. Yapımı devam eden projelerimizi en kısa sürede tamamlayıp Nazillimize kazandıracağız” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık