Başkan Aktaş Üsküplü Gençlere Bursayı Tanıttı

Makedonyanın Üsküp kentinden Bursaya gelen yetim çocuklar, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaşı ziyaret etti. Başkan Aktaş, Üsküplü öğrencilere Bursayı tanıttı.

Başkan Aktaş Üsküplü Gençlere Bursayı Tanıttı
  • 26 Haziran 2018, Salı 10:24
Makedonyanın Üsküp kentinden Bursaya gelen yetim çocuklar, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaşı ziyaret etti. Başkan Aktaş, Üsküplü öğrencilere Bursayı tanıttı.
Makedonya Üsküp El-Hilal Derneği gözetiminde Türkiyeye gelen Üsküplü 45 yetim öğrenci, Bursa gezisine Büyükşehir Belediyesi ziyaretiyle başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Üsküplü gençleri Tarihi Belediye Binası Meclis Salonunda ağırladı. Türkiyenin 81 milyon nüfuslu güçlü bir ülke olduğunu söyleyen Başkan Aktaş, 3 milyon nüfuslu Bursanın da Balkanlarla yoğun diyaloğunun bulunduğunu belirtti.
Gençlerin Bursada yabancılık çekmeyeceğini, hatta kendilerini evlerinde gibi hissedeceklerini ifade eden Başkan Aktaş, “Türkiye, Balkanlar, Kafkaslar ve gönül coğrafyamızın olduğu yerlerle yoğun diyalog halinde Bizler de bu dostluk bağlarını geliştirerek devam ettireceğiz. Makedonyadaki tüm gençlerimizin Bursayı tanımalarını isterim” diye konuştu.
Bursayı çok beğendiler
El-Hilal Derneği Üsküp Şube Başkanı Fatmir Murteza ve Başkan Yardımcısı Hafız Sabit, örnek konukseverliğinden dolayı Başkan Aktaşa teşekkür etti. Üsküplü öğrencilerden Ilajda Isenovska, çok farklı ve güzel bir gezi yaptıklarını, tarihi yerleri gördüklerini anlatırken; Rejhan Sefa da Bursanın tarihi ve kültürel birikimi görmenin heyecanını yaşadıklarını anlattı. Ziyaretin sonunda konuklarına Bursaya özgü hediyeler veren Başkan Aktaş, gençlerle hatıra fotoğrafı da çektirdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık