Başkan Aktan Taşkın Sonrası Mahalleliyi Ziyaret

Keçiörende sağanak yağışların etkisiyle meydana gelen taşkın sonucu mağdur olan vatandaşları ziyaret eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Vatandaşlarımızın evlerine ve iş yerlerine gelen zararları da sosyal belediyecilik anlayışımızla karşıladık dedi.

Başkan Aktan Taşkın Sonrası Mahalleliyi Ziyaret
  • 10 Ağustos 2018, Cuma 10:10
Keçiörende sağanak yağışların etkisiyle meydana gelen taşkın sonucu mağdur olan vatandaşları ziyaret eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Vatandaşlarımızın evlerine ve iş yerlerine gelen zararları da sosyal belediyecilik anlayışımızla karşıladık dedi.
Keçiörende sağanak yağışların etkisiyle meydana gelen taşkın sonucu mağdur olan vatandaşların evlerinde ve iş yerlerinde yapılan hasar tespit çalışması sonucunda, Keçiören Belediyesince toplamda 109 konutun tadilatı tamamlandı. Bu yıl yaz aylarında Türkiyede etkili olan yaz sağanakları Keçiörende de etkili oldu. Geçtiğimiz günlerde Keçiören Kamil Ocak Mahallesinde meydana gelen taşkınlarda 63 ev, 20 ticarethane ve 26 ortak alan hasar gördü. Hasar tespit raporları doğrultusunda tadilata başlayan Keçiören Belediyesi, afete uğrayan 109 konutun tamamında çalışmalarını tamamlayarak evleri ve iş yerlerini sahiplerine teslim etti. Keçiören Kamil Ocak Mahallesinde bulunan konutlarda yapılan tadilatın ivedilikle sonuçlanması için yoğun mesai harcayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, tadilatın tamamlanmasıyla birlikte sel mağdurunu evinde ziyaret etti. Kamil Ocak Mahallesi sakinlerinden sel mağduru Gülcan Çinkayanın evine misafir olan Başkan Ak, Allaha çok şükür ki can kaybımız olmadı. Vatandaşlarımızın evlerine ve iş yerlerine gelen zararları da sosyal belediyecilik anlayışımızla karşıladık. Afet mağdurlarımızdan Gülcan Çinkayayı da bu vesileyle evinde ziyaret ettik ifadelerini kullandı.
Keçiören Belediyesi tarafından tadilatın derhal yapıldığını ve mağduriyetinin giderildiğini söyleyen Çinkaya, Başkan Aka teşekkürlerini iletti. Çinkaya, Allah hem devletimizden hem de başkanımız Mustafa Aktan razı olsun. Afet mağduru oldum ama saygı ve sevgi gördüm. Belediyemiz mağduriyetimizi hemen giderdi şeklide konuştu.
Ev ziyaretlerine Keçiören Kamil Ocak Mahallesinde yaşayan engelli vatandaşlardan Aykut Erkanın evine misafir olarak devam eden Ak, 9 aylıkken havale geçirerek engelli hale gelen 28 yaşındaki Aykut Erkanın annesi Hülya Erkan ile kız kardeşi Sevil Erkan tarafından karşılandı. Konuşmakta ve hareket etmekte oldukça zorlanan Aykut Erkan, Akı görünce gülümseyerek tepki verdi. Engelli vatandaş hakkında annesi Hülya Erkandan bilgi alan Ak, Aykut Erkanın fanatik Galatasaraylı olduğunu öğrenince şaka yapmayı ihmal etmedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık