Başkan Aksu Batlama Vadisinde İncelemelerde Bulundu

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Batlama Vadisi üzerinde bir takım ziyaretler yaparak, vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Aksu Batlama Vadisinde İncelemelerde Bulundu
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 13:29
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Batlama Vadisi üzerinde bir takım ziyaretler yaparak, vatandaşlarla bir araya geldi.
Belediye Başkanı Aksu, Batlama Vadisi üzerinde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında, ilk olarak Çaldağ Jandarma Karakol Komutanlığına uğradı. Burada görevli güvenlik personelleri ile sohbet eden Aksu, Türk Milletinin her zaman yanlarında olduğunu ifade etti. Güzergah üzerinde bulunan işyerleri ve kahvehanelere de uğrayan Başkan Aksu, esnaflar ve vatandaşlar ile de sohbet etti. Belediye Başkanı Kerim Aksu, Batlama Vadisi ziyareti ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “İlk olarak Çaldağ Karakol Komutanımızı ve güvenlik görevlisi askerlerimizi ziyaret ettik. Onlara moral verip, hatırlarını sorduk. Bazı işletmelerimizi de ziyaret edip, burada çalışan arkadaşlarla bir araya geldik. Yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler alıp, işlerinde başarı ve kolaylıklar diledik. Ayrıca Çaldağ ve İnişdibi bölgelerimizde bulunan esnaf arkadaşlar ve kahvehanelerde bulunan vatandaşlarımıza selam verip, sohbet ettik, hatırlarını sorduk. Hepimizin ortak değeri olan Giresun için çalışmalarımızı yürüttüğümüzü ve elimizde olan imkanları en iyi şekilde değerlendirip var gücümüz ile çalışmalarımıza devam edeceğimizi belirttik” dedi.
Başkan Aksunun yapmış olduğu ziyaretler sırasında önceki dönem İl Genel Meclis üyesi Eyüp Çiftçi, Seldeğirmeni Mahallesi Muhtarı Yavuz Genç, Darıköy Muhtarı Muhammet Elmalı ve Tepeköy Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kesim Kırkayada eşlik etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık