Başkaleli Kadınlar İçin Karadeniz-Batum Gezisi

VAN (İHA) ?? Vanın Başkale Kaymakamlığı, düzenlediği Kültür Gezileri kapsamında ilçedeki kadınlar için Karadeniz ve Batum gezisi düzenledi.

Başkaleli Kadınlar İçin Karadeniz-Batum Gezisi
  • 15 Ekim 2018, Pazartesi 15:05
VAN (İHA) ?? Vanın Başkale Kaymakamlığı, düzenlediği Kültür Gezileri kapsamında ilçedeki kadınlar için Karadeniz ve Batum gezisi düzenledi.
Başkale Kaymakamlığı, düzenlediği Kültür Gezileri kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca yürütülen ‘ADEM projesi kapsamında açılan kurslarda eğitim gören ve ilçede ikamet eden 50 kadın için gezi programı düzenledi. Rehber eşliğinde birinci gün Erzurum, Artvin/Hopa ve Gürcistan Batumu gezen kadınlar, ikinci ve üçüncü ise Rize Ayder Yaylası ve Trabzon Uzungölü gezdiler.
Gezinin dördüncü ve son gününde ise Trabzonda bulunan Ayasofya Müzesi ile Atatürk Köşkünü ziyaret eden kadınlar, ardından Vana döndüler.
Karadeniz bölgesinin tarihi ve doğal güzelliklerini görme imkânı bulmaktan son derece mutlu olduklarını belirten kadınlar, bu imkânı sağlayan Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solaka teşekkür ettiler.
Karadeniz ve Batuma ilk defa gittiğini belirten Emine Diker, “Kaymakamımıza çok teşekkür ediyoruz. Daha önce görmediğimiz yerlere gidip gezme imkânı bizlere verdi. Karadeniz çok güzeldi. Hayatımızda görmediğimiz yerleri gördük” dedi
Sebahat Gezginci isimli kadın da, Kaymakam Asım Solaka teşekkür ederek, “Daha önce sadece doğu taraflarını gezdik. Karadenizi de gezme imkanı bulduk. Biz kadınlar için çok iyi bir fırsat oldu. Kaymakamımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık