Başkale Standına Ziyaretçilerden Yoğun İlgi

VAN (İHA) ?? Vanın Başkale Belediyesi tarafından 9. Van Turizm ve Seyahat Fuarında açılan stant büyük ilgi gördü.

Başkale Standına Ziyaretçilerden Yoğun İlgi
  • 28 Eylül 2018, Cuma 15:23
VAN (İHA) ?? Vanın Başkale Belediyesi tarafından 9. Van Turizm ve Seyahat Fuarında açılan stant büyük ilgi gördü.
Başkale Belediye tarafından açılan Kadın Emeği Pazarında üretilen kilimler ve ilçeye özgü tarihi ve turistik yerlere ait görsellerin yer aldığı stant, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Belediye Başkan Vekilli Asım Solak da 9. Van Turizm ve Seyahat Fuarındaki stantta incelemelerde bulunarak, belediye bünyesindeki kurslarda imal edilen ürünlerin de tanıtımını yaptı.
Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu ve AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas da, 9. Van Turizm ve Seyahat Fuarındaki Başkale standını gezdi. Vali Zorluoğlu ile beraberindekiler, belediye bünyesindeki kurslarda yapılan el sanatları ve kilimleri inceledi.
Vali Zorluoğlu, el emeği ile dokunan kilimlerle ilgili Kaymakam Asım Solak ve öğretmenlerden bilgi alırken, kursiyerlerle bol bol sohbet etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık