Başıboş Köpekler 30 Koyunu Telef Etti

Sivasta başıboş köpekler girdikleri Güneş ailesine ait ahırdaki 30 koyunu telef etti.

Başıboş Köpekler 30 Koyunu Telef Etti
  • 20 Eylül 2018, Perşembe 14:03
Sivasta başıboş köpekler girdikleri Güneş ailesine ait ahırdaki 30 koyunu telef etti.
Edinilen bilgiye göre olay sabah saatlerinde Emek Mahallesinde ikamet eden İsmail Güneşe ait ahırda meydana geldi. Köpek havlamalarıyla uyanan Güneş ailesi, 20ye yakın sokak köpeği ile karşılaştı. Sopalarla köpekleri uzaklaştırıp ahıra giren aile korkunç manzara ile karşılaştı. Ahırda bulunan 30 koyun köpekler tarafından telef edilmişti.
Yaşadıkları korku dolu anları anlatan Davut Güneş, köpek havlamaları ile uyandıklarını belirterek, “Gece saat 04.00 gibiydi. Köpeklerin sesini duyarak dışarı çıktık. Ahıra girmişlerdi. 15-20ye yakın başıboş köpek vardı. Sopalarla kovalayarak köpekleri uzaklaştırdık. 30 koyunu telef etmişler. 30 bin TL civarında zararımız var. Yaralı koyunlarımız da var. Tüm birikimimiz gitti. Bu köpekler yarın insanlara da saldırabilir” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık