Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Kalite Eğitimleri Devam Ediyor

Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi kalite eğitimleri devam ediyor.

Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Kalite Eğitimleri Devam Ediyor
  • 16 Ağustos 2018, Perşembe 11:54
Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi kalite eğitimleri devam ediyor.
Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesinin Teknik Destek Programı kapsamında BAKKAya sunduğu ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sisteminin Kurulmasına yönelik danışmanlık hizmeti alma projesi kabul edilmesi üzerine, Fakültenin akademik ve idari personeli 11-17 Temmuz 2018 tarihleri arasında Eğitmen Banu Yüksel ile dokümantasyon hazırlama, arşiv oluşturma, SWOT Analizi, Paydaş Analizi, Kalite El Kitabı ve Stratejik Plan hazırlama gibi konularda çalışmalarını tamamladı.
Dekan Vekili Prof. Dr. Azize Toper Kaygın “ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Standardı belgesine sahip olabilmek için yaptığımız çalışmalar fakültemizi bir adım daha hedefine yaklaştırdığını belirtti. Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesinin fakülte bazında aldığı bu eğitimler ve yapılan çalışmalar İslami İlimler ve İlahiyat Fakülteleri arasında bir ilk olma özelliği taşıdığını vurgulayan Kaygın, ağustos sonunda yapılacak eğitimlerle proje tamamlanacağını ve ISO 9001: 2015 denetimlerine fakültenin hazır hale geleceğini söyledi. Kaygın, “Proje aşamasından itibaren sürecin her döneminde aktif görev alan tüm akademik ve idari personelimize, eğitimlerin bir bölümüne iştirak eden öğrencilerimize, çalışmalarımızı başından beri destekleyen Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Uzuna gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık