Bartın Üniversitesi Besyo Müdürlüğüne Yeni Atama

Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürlüğü görevine Prof. Dr. Mehmet Güçlü atandı.

Bartın Üniversitesi Besyo Müdürlüğüne Yeni Atama
  • 30 Ekim 2018, Salı 18:16
Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürlüğü görevine Prof. Dr. Mehmet Güçlü atandı.
Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürlüğü görevine yapılan atamanın ardından devir-teslim töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, yeni görevinden dolayı Prof. Dr. Mehmet Güçlüyü tebrik ederken, göstermiş olduğu gayretten ve sunduğu katkılardan dolayı Doç. Dr. Taner Bozkuşa teşekkür etti.
Rektör Uzun, “Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuzda yürütülen çalışmalar neticesinde hem sportif hem de bilimsel anlamda önemli başarılar elde ediyoruz. ÜniAr tarafından yapılan akademik performans sıralamasında ‘Devlet Üniversitelerindeki Fakülteler Genel Sıralamasında Bartın Üniversitesi BESYO alanında ilk sırada yer alıyor. Öğrencilerimiz ise katıldığı müsabakalarda aldığı başarılarla bayrağımızı dalgalandırarak bizleri gururlandırıyor. Sadece ulusal çapta gerçekleştirilen müsabakalarda değil, uluslararası yarışmalarda da dereceler elde ediyor, şampiyonlar çıkarıyoruz. Bu düşüncelerle sunduğu katkılardan dolayı Doç. Dr. Taner Bozkuşa teşekkür ediyorum. Prof. Dr. Mehmet Güçlüyü de tebrik ederek, başarıların artarak devam etmesini temenni ediyorum.” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık