Bartın Belediyesinden Asfalt Çalışması

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Şiremirçavuş ve Gecen Mahallelerinde sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışması gerçekleştirdi.

Bartın Belediyesinden Asfalt Çalışması
  • 27 Ağustos 2018, Pazartesi 15:00
Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Şiremirçavuş ve Gecen Mahallelerinde sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışması gerçekleştirdi.
Çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Belediye olarak halkımız için daha yaşanabilir, güzel ve modern bir kent oluşturmak üzere tüm ekiplerimizi mahallelerimize sevk etmeye devam ediyoruz. Bu çerçevede bir taraftan alt yapıda görevli ekiplerimiz şebeke suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatları gibi ihtiyaçları karşılarken bir taraftan da üst yapı ekiplerimizle alt yapı, inşaat çalışmaları ve benzeri sebeplerden dolayı hasar gören yolları bakımdan geçirip yeniden düzenliyoruz. Bunun yanında vatandaşlarımıza ulaşım kolaylığı sağlamak için yeni imar yolları açıyor, kaldırımlar merdivenler yapıyor, beton parke, sathi asfalt ve sıcak asfalt malzemelerle yol ve kaldırım düzenleme çalışmaları yapıyoruz. Ekiplerimiz son olarak Şiremirçavuş ve Gecen Mahallelerinde ulaşım sorunu yaşanan noktalarda sıcak asfalt ile yo düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Üst yapısı ve alt yapısıyla uzun yıllar sıkıntı yaşanmayacak daha güzel ve modern görünüme sahip bir Bartın oluşturmak için tüm gücümüzle gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık