Balkanların Bütün Renkleri Bursada

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Balkan ülkelerinden gelen dansçılara şehri tanıtarak, Bursanın Balkanlar için değerine işaret etti.

Balkanların Bütün Renkleri Bursada
  • 10 Eylül 2018, Pazartesi 18:29
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Balkan ülkelerinden gelen dansçılara şehri tanıtarak, Bursanın Balkanlar için değerine işaret etti.
‘13. Uluslararası NAKEM Balkan Festivali, bu yıl 6 - 13 Eylül tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Bosna Hersek, Kosova, Makedonya, Karadağ, Hırvatistan, Romanya, Arnavutluk ve Sırbistan olmak üzere 8 ülkeden, 10 ekip, 380 dansçı ve müzisyen Bursada kültürlerini tanıtıyor.
Festival nedeniyle şehre gelen ekipler, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaşı ziyaret etti. Başkan Aktaş, Büyükşehir misafirlerine Bursayı tanıttı, kentle ilgili sorularını cevapladı. Aktaş, Balkan ülkelerinden çok sayıda vatandaşın yaşadığı Bursanın, 3 milyona yakın nüfusuyla, farklı kültürleri bir arada bulundurduğunu söyledi. Geleneksel değerlerin yaşatılmasının güzelliğine vurgu yapan Başkan Aktaş, konuklarına, Bursaya özgü hediyeler verdi.
Namık Kemal Halk Oyunları GSK temsilci ve üyelerinin de heyete eşlik ettiği ziyaret, renkli görüntülere imza attı. Millî kostümleriyle ilgi çeken dansçılar, ziyaretten dolayı Başkan Aktaşa teşekkür ederek, hediyeler takdim etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık