Bakan Yardımcısı Eldemir, Kütahya Belediyesini Ziyaret Etti

Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, Kütahya Belediyesini ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Eldemir, Kütahya Belediyesini Ziyaret Etti
  • 23 Eylül 2018, Pazar 23:28
Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, Kütahya Belediyesini ziyaret etti.
Bir dizi temas ve incelemede bulunmak üzere Kütahyaya gelen Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlunu makamında ziyaret etti.
Saraçoğlu, Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Eldemire Kütahya Belediyesinin il genelinde gerçekleştirdiği projeleri anlatarak bilgiler verdi.
Kütahya Belediyesinin bakanlık yatırımlarına verdiği katkılardan dolayı teşekkür eden Bakan Yardımcısı Eldemir, Bakanlığımıza ait şehir hastanesi inşaatı ve diğer sağlık yatırımlarımızda ki belediye işlem sürecinde ve mahallelere yaptığınız sağlık ocağı çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Hepimizin maksadı milletimiz daha rahat etsin. Kütahyalı hemşehrilerimiz daha güzel hizmet alsın. Bundan sonrada işbirliği içinde bu hizmetleri birlikte yürüteceğiz. Sağlık Bakanlığımız ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız yerel yönetimlerimiz ile ortak bir proje yürütüyorlar. Bu proje kapsamında yerel yönetimlerimiz yaya yolları, bisiklet yolları yaptığında Sağlık Bakanlığımız ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız hibe destekler veriyorlar. Kütahya Belediyesinin de bu tarz projelerine desteklerimiz devam edecektir. Kütahyaya bugün sağlık alanındaki yatırımlarımızı incelemeye geldik. Bunun yanında da paydaşlarımızı ve beraber işbirliği yaptığımız kurumlarımızı da ziyaret ediyoruz. Bu vesile ile Kütahya Belediyesine geldik. Kütahya Belediyesi ve Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna bakanlık yatırımlarımıza verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.
Ziyarette Kütahya Belediyesi Şeref defterini imzalayan Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Eldemire Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, günün anısına hediye taktim etti. (EFE)

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık