Bakan Pakdemirli 10 Ağustosta Manisada

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli 10 Ağustos Cuma günü Manisada düzenlenen toplantıda üzüm rekoltesini açıklayacak.

Bakan Pakdemirli 10 Ağustosta Manisada
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 17:05
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli 10 Ağustos Cuma günü Manisada düzenlenen toplantıda üzüm rekoltesini açıklayacak.
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli 10 Ağustos Cuma günü bir dizi programa katılmak üzere Manisaya gelecek. Manisadaki programı hakkında bilgi veren AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Geçtiğimiz günlerde Ankaraya yapmış olduğumuz ziyarette Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirliyi Manisaya davet etmiştik. Sağ olsun bakanımız bizleri kırmadı Manisaya ziyaretini gerçekleştiriyor. 10 Ağustos Cuma günü öncelikle Manisa Ticaret Borsasında saat 10.30-11.30 arasında 2018-2019 Manisa Sultani çekirdeksiz kuru üzüm sezonu açılış ve geleneksel çekirdeksiz kuru üzüm törenine katılacaklar. Yine saat 11.30-13.15 arasında Güres Yumurta ziyareti yapacaklar. 14.15-15.00da AK Parti Manisa İl Başkanlığımız, 15.30-17.30 saatleri arasında Tarım ve Orman Sektörü Buluşmasıda üzüm rekoltesi ve Toprak Mahsulleri Ofisi alım açıklamasını Anemon Otelde gerçekleştiriyor. 17.30-19.00 saatlerinde ise Şehzadeler İlçesi Cihanpaşa Mevkii Çam Köyde Başkentli Üzüm Bağlarında üzüm hasadı yapılarak kurutma sergisine alınması gerçekleştirecektir” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık