Bakan Kasapoğlunun Hediyeleri Öğrencilere Dağıtılıyor

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlunun memleketi Kula ziyaretinde okullara dağıtılmak için söz verdiği masa tenisi setleri, Kaymakam Kemal Duru önderliğinde dağıtılmaya başlandı.

Bakan Kasapoğlunun Hediyeleri Öğrencilere Dağıtılıyor
  • 06 Ekim 2018, Cumartesi 12:46
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlunun memleketi Kula ziyaretinde okullara dağıtılmak için söz verdiği masa tenisi setleri, Kaymakam Kemal Duru önderliğinde dağıtılmaya başlandı.
Spor ve sporcuya verdiği önem ile çalışmalarını sürdüren Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bir dizi temaslar ve ziyaretlerde bulunmak üzere geçtiğimiz hafta memleketi Kulaya gelmişti. Kulada gerçekleştirdiği ziyaretler esnasında okullara dağıtılması için söz verdiği 30 adet masa tenisi seti, Kula Kaymakamlığı ve Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.
Bakan Kasapoğlunun hediyelerinin dağıtılması için çalışma başlatan Kula Kaymakamı Kemal Duru, ilk masa tenisi setini Kula Yunus Emre Anadolu Lisesine teslim etmek için ziyarette bulundu. Kuladaki okullara dağıtılacak olan 30 adet masa tenisi setinin birincisini Yunus Emre Anadolu Lisesine teslim ederek dağıtım çalışmalarına başladıklarını belirten Kula Kaymakamı Kemal Duru, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlunun gönderdiği hediyelerin Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önderliğinde diğer okullara da dağıtılacağını ifade etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlunun Kulaya kazandırdığı hizmetlere bir yenisini daha eklediğini dile getiren Kaymakam Duru, Kulada spor faaliyetleri üzerine yapılan çalışmaların daha da artacağını söyledi. Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile yapılan çalışmalara Kula Kaymakamlığı olarak her zaman destek vermeye hazır olduğunu da vurgulayan Kaymakam Duru, öğrencilerin spora ve sporcuya verdiği önemi daha da artırmak için projelerin devam edeceğini kaydetti.
Kula Yunus Emre Anadolu Lisesine ilk masa tenisi setini teslim eden Kula Kaymakamı Kemal Duru, Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen ile birlikte masa tenisi oynadı.
Kaymakam Durunun masa tenisi dağıtımına Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin İzci ile AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık eşlik etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık