Bahçelinin Askıda Ekmek Talimatına Aliağa Ülkü Ocaklarından Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçelinin talimatıyla, İzmirin Aliağa ilçesinde de Askıda Ekmek kampanyası başlatıldı.

Bahçelinin Askıda Ekmek Talimatına Aliağa Ülkü Ocaklarından Destek
  • 28 Temmuz 2018, Cumartesi 13:09
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçelinin talimatıyla, İzmirin Aliağa ilçesinde de Askıda Ekmek kampanyası başlatıldı.
Ekmek fiyatlarına yüzde 15 zammın geleceği söylentileri üzerine konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, teşkilatlara Askıda Ekmek talimatı vermişti. Kampanya kapsamında, Aliağa ilçesinde de ülkü ocakları kampanyaya destek verdi. Genel Başkan Devlet Bahçelinin talimatı doğrultusunda, kentte kampanya başlattıklarını ifade eden Aliağa Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Gencer, durumu iyi olan vatandaşlardan kampanyaya destek beklediklerini söyledi.
Aliağada yardımlaşma duygusunu, Türk gelenek ve adetlerini yaşatmak istediklerini ifade eden Gencer, Aziz Türk milletinin hiçbir ferdinin bir lokma ekmeğe muhtaç olmaması; milletimizin arasında birlik, yardımlaşma ve dayanışma kültürünün artırılması adına, Komşusu açken tok yatan bizden değildir anlayışı doğrultusunda, liderimiz Devlet Bahçeli Beyin talimatlarıyla Askıda Ekmek projesini başlatıyoruz. Bu kapsamda Ülkü Ocakları Aliağa İlçe Teşkilatı olarak ekmek fırınlarına giderek, kendimize aldığımız ekmeğin yanında bir ekmek de askıya bırakarak da kampanyamızın yayılmasını sağlayacağız. Bu noktada tüm Aliağa halkını dayanışma duygusuyla kampanyamıza destek vermesini ve başarıyla yürütmek adına hassasiyet göstermesini rica ederim dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık