Bahçelinin “Askıda Ekmek” Kampanyasına Mardinden Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçelinin gündeme getirdiği Askıda ekmek kampanyasına Mardinden de destek geldi.

Bahçelinin “Askıda Ekmek” Kampanyasına Mardinden Destek
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 14:28
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçelinin gündeme getirdiği Askıda ekmek kampanyasına Mardinden de destek geldi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin gündeme getirdiği “Askıda ekmek” kampanyasına destek olmak amacıyla Mardin Artuklu 1071 Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Murat Kırmızıoğlu ve üyeler, fırınları gezerek kampanya için ekmek satın aldı. Artuklu 1071 Eğitim ve Kültür Derneği Genel Sekreteri Yasin Er, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaç duyduğu ekmeği rencide olmadan temin etmesi adına Osmanlı zamanından beri süren geleneği yaşattıklarını kaydederek, “Belli noktalardaki fırınları tespit edip o fırınlarda uygulamayı başlattık. Bu projenin daha geniş kitlelere yayılması adına fırıncılarımızı bilinçlendiriyoruz. Onların da bu projeyi yaymaları için telkinlerde bulunuyoruz. Biz bu projenin yaygınlaşması adına afişler bastırdık ve fırınlara gelen müşteriler afişlerimizi görerek bilgi sahibi olabilir. Onlar da bu projeye destek olabilir. Vatandaşlar kendi bütçeleri doğrultusunda askıda ekmek alarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyorlar” dedi.

Fırıncılardan tam destek
Fırın işletmecileri de bu uygulamadan memnun olduklarını ifade ederek ihtiyaç sahibi ailelere ekmekleri ulaştıracaklarını ve kampanyaya kendilerinin de destek vereceklerini belirtti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık