Bağarası Büyükşehir İle Coştu

Aydın Büyükşehir Belediyesi halk konserleriyle vatandaşları müzikle buluşturmaya devam ediyor.

Bağarası Büyükşehir İle Coştu
  • 29 Eylül 2018, Cumartesi 7:31
Aydın Büyükşehir Belediyesi halk konserleriyle vatandaşları müzikle buluşturmaya devam ediyor.
Halk Konserleri dizisinin 20.si Sökenin Bağarası Mahallesinde gerçekleştirildi. Bağarası halkı, Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Orkestrasının çaldığı ve eğitmenlerin seslendirdiği birbirinden hareketli eserlere eşlik ederek gönüllerince bir gece geçirdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Orkestrasının sahneye çıktığı gecede orkestra tarafından Aydın yöresinin türkülerinden, en güzel Türk Sanat Müziği eserlerine kadar geniş bir repertuar seslendirildi. Vatandaşları yoğun ilgi gösterdiği gecede unutulmaz anlar yaşandı.
Kendilerine hayat mücadelesinden ve stresinden uzak eğlenme imkânı sunan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğluna teşekkür eden Bağarası sakinleri bu tür etkinliklerin devamını diledi.
Mahalleleri bu tür etkinliklerle buluşturmaya devam edeceklerini belirten Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Bağarasında düzenlediğimiz konsere katılan tüm vatandaşlara teşekkür ederek, “Başkanımız Özlem Çerçioğlu sayesinde sosyal etkinler devam etmektedir. Sökemiz ve çevresinde programlanan konserlerimiz sosyal aktivitelerimiz sürecektir. Bugün bunlardan bir tanesini Bağarasında gerçekleştirdik. Mükemmel bir gece oldu. Halkımız bizi bağrına bastı. Aile içinde bir eğlence gibi çok samimi bir gece geçirdik. Bir anda kendimizi sahnede bulduk. Çok eğlendik. Halkımızın memnuniyeti her şeyin üzerindedir. Bu mutlulukları, bu sıcaklığı sağlayan bir başkanımız var. Herkes Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğluna memnuniyetlerini dile getiriyor. Onun yaptığı etkinliklere sahip çıkıyor. Para ile pulla yapılacak bir şey değil bu. Sevmekten canı gönülden inanmaktan geçiyor. Bıraksak eğlence sabaha kadar sürecekti. Allah hepsinden razı olsun. Bu güzel geceye ortak oldukları için dedi.
Konser, orkestranın çaldığı İzmir Marşına Bağarası halkının hep bir ağızdan eşlik etmesiyle sona buldu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık