Azerbaycan, Tacikistan Ve Bae Liderlerinden Kırgızistana Tebrik Mesajı

Azerbaycan, Tacikistan ve BAE liderleri, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Ceenbekova Kurban Bayramı dolayısıyla tebrik mesajı gönderdi.

Azerbaycan, Tacikistan Ve Bae Liderlerinden Kırgızistana Tebrik Mesajı
  • 22 Ağustos 2018, Çarşamba 12:37
Azerbaycan, Tacikistan ve BAE liderleri, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Ceenbekova Kurban Bayramı dolayısıyla tebrik mesajı gönderdi.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Halife bin Zayed El Nahyan ve Tacikistan Devlet Başkanı İmamali Rahman, Müslümanlar arasında coşkuyla kutlanan Kurban Bayramı dolayısıyla Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Ceenbekova tebrik mesajı gönderdi.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyevin Bayram tebriği mesajında, Müslüman alemi için özel önem taşıyan Kurban Bayramı münasebetiyle sizi ve ülkenizdeki bütün Müslümanları tebrik ediyorum. Sağlık ve mutluluk, kardeş Kırgız halkına barış ve refah dileklerimi iletiyorum” ifadeleri kullanıldı.
Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Halife bin Zayed El Nahyanın Cumhurbaşkanı Ceenbekov ile Kırgızistan Müslümanlarına ilettiği kutlama mesajında, Kurban Bayramı vesilesiyle tebrik etmekten mutluluk duyuyorum. Yüce Allahtan bu bayramın size mutluluk, sağlık ve halkınıza iyilik ve refah getirmesini dua ediyorum ifadeleri yer aldı.
Ceenbekov ve Kırgız halkının Kurban Bayramını tebrik eden Tacikistan Devlet Başkanı İmamali Rahmanın mesajında ise Sizin ve kardeş Kırgız halkının Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Size sağlık ve mutluluklar, halkınıza barış ve refah dileklerimi iletiyorum. Tüm Müslümanlar için iyilik getiren Kurban Bayramında ülkelerimiz arasındaki ilişkilerin daha da gelişmesini diliyorum şeklinde ifadeler yer aldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık