Ayvalık Protokolü Bayram Ziyaretleri Gerçekleştirdi

Balıkesirin Ayvalık ilçesi protokolü bayram ziyaretlerinde bir araya geldi.

Ayvalık Protokolü Bayram Ziyaretleri Gerçekleştirdi
  • 22 Ağustos 2018, Çarşamba 12:19
Balıkesirin Ayvalık ilçesi protokolü bayram ziyaretlerinde bir araya geldi.
Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Garnizon Komutanı Personel Albay Fevzi Koyuncu ve Belediye Başkanı Rahmi Gençerin öncülüğündeki ilçe protokolü üyeleri, Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü, Ayvalık Belediyesi Erken Doğmuşlar Konuk Evi ile Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören engelli öğrenciler ziyaret edildi.
Afrindeki 6 aylık görevinden dönen Ayvalık İlçe Jandarma Komutanı Özay Dörttepeyi de ziyaret eden protokol üyeleri, gazi yakınlarını ve hastanede tedavi gören vatandaşları da unutmadı.
Bayramların; kardeşlik, karşılıklı hoşgörü, birlik ve beraberliğin pekiştiği bir gün olduğunu belirten Görgülüarslan, Her dönemin kendine göre bir önceliği vardır. Bu önceliklere göre bayramlar şekilleniyor. Eskilere takılmanın bir manası olduğunu düşünmüyorum. Kendi gündemimiz ve çevremiz içindeki bayramları güzelleştirmek gerektiğine inanıyorum. Ben günümüzde de bayramlarımızın güzel ve keyifli geçtiğini düşünenlerdenim” diye konuştu.

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık