Aysultan Kadınlar Plajı 40 Bin Kadını Ağırladı

Antalya Büyükşehir Belediyesinin hizmete açtığı Alanya Aysultan Kadınlar Plajı yaz sezonunda yaklaşık 40 bin kadını ağırladı.

Aysultan Kadınlar Plajı 40 Bin Kadını Ağırladı
  • 02 Ekim 2018, Salı 14:23
Antalya Büyükşehir Belediyesinin hizmete açtığı Alanya Aysultan Kadınlar Plajı yaz sezonunda yaklaşık 40 bin kadını ağırladı.
Alanya- Gazipaşa sınırındaki Uğrak mevkiinde hizmet veren Aysultan Kadınlar Plajı, yaz mevsimi boyunca ziyaretçi akınına uğradı. Kaliteli hizmet anlayışı, uygun fiyatları ve ücretsiz servis imkânı ile açıldığı günden bu yana yoğun ilgi gören plaj kadınların gözdesi oldu. Alanya, Gazipaşa, Gündoğmuş ve Aksekili kadınların yanı sıra çok sayıda turist de Aysultan Kadınlar Plajını tercih etti. Yerli ve yabancı yaklaşık 40 bin kadın ziyaretçi, Aysultan Kadınlar Plajında rahat ve nezih bir ortamda denize girmenin keyfini çıkardı.
Geçtiğimiz yıl hizmet vermeye başlayan Aysultan Kadınlar Plajı, Alanyaya 35, Gazipaşaya ise 15 kilometre mesafede bulunuyor. Sezon boyunca ücretsiz servislerle kadınlara modern ve nitelikli bir plaj hizmeti sunan Büyükşehir Belediyesinin Antalyada 3 Kadınlar Plajı bulunuyor. 2014 yılında Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türelin hizmete açtığı Sarısu Kadınlar Plajının büyük ilgi görmesinin ardından ilçelerden de bu yönde talep gelmesi üzerine proje ilçelere de taşındı. Başkan Türel, ikinci olarak Alanya Aysultan Kadınlar Plajını ve son olarak da 2018 yaz sezonunda Finike Altuncan Hatun Kadınlar Plajını hizmete açtı. Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla Antalyalı kadınlar, ayrıcalıklı hizmet almanın mutluluğunu yaşıyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık